Eu știu că a3a abatere va fi cu executare, asta depinde și de decizia judecătorului.
Corect, așa știu și eu. Acum nu știu, incă nu mi-a venit nimic acasă și a trecut totuși 2, 5 săptămâni aproximativ. Dar mă gândesc că ei au in jur de 9-10 camere de analizat și că durează. după părerea mea dacă nu îmi vine nimic acasă după 1 lună, ce a fost a fost și am o lecție bine învățată. Mersi și te pup.
Probabil vei primi o pedeapsa cu executarea inchisorii si cred ca o meriti. Esti pur si simplu un pericol public, exact cum ai dat peste masina parcata puteai sa dai si peste un om sau mai multi.
Ete p. A fist o neatenție, frățioare, dar cel mai probabil ai peste 40+ sau ai o mentalitate îndoctrinată de oameni slabi. Te pup și schimbă prespectiva, mașina parcată pe drepta, mașina parcată pe stânga și loc pur și simplu de 1.7 m maxim, e diferența mare față de un om, cel mai probabil, nu ești șofer, sau mai rău ești genul de șofer care dacă vede o pisică pune frână brusc să te scoată prin parbriz?
Pe langa ca faci prostii esti si necivilizat. Este drept ca am peste 73 de ani dar nu pentru aceasta am dat primul raspuns asa, ci pentru ca am fost si sunt jurist.