| AndreiAndreiPo15pa a întrebat:

Salutare TPU!
Am o intrebare, un vecin ma ameninta ca se duce la sectia de politie sa depuna plangere ca fac galagie noaptea, chiar fac galagie mai ascult muzica etc...
Puteti sa imi spuneti va rog ce as putea patii
Multumesc anticipat, dau funda!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti iei o amenda pe care o poți evita fiind civilizat si nemai deranjand vecinii noapte

| sierra1 a răspuns:

"fac galagie mai ascult muzica etc... Puteti sa imi spuneti va rog ce as putea patii (?!)"

pasul 2 ar fi să-ți spargă vecinu-tău geamurile apoi ăl de sus mai știe...

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie respectata orele de liniste dupa orele 22! Primesti amenda.
E de bun simt sa respecti linistea locatarilor.
una e sa ai un copil care sa planga noaptea, alat sa asculti muzica noaptea ca asa vrei tu.

| Frank51 a răspuns:

Vezi de ce îmi place să stau la țară, primul vecin este la 30 de metri de mine laughing

O sa iei amenzi dacă nu te liniștești, asa e viața la bloc.

| Zuzu1991 a răspuns:

O sa primesti amenda, apoi una mai mare, si apoi una mai mare
ce ar fi sa investei banii aia intr-un device ABSOLUT MIRACULOS, care iti permite sa asculti muzica la maxim de iti bubuie urechile si totusi in acelasi timp sa te misti pe unde vrei si mai ales sa nu iti deranjezi vecinii
iar miracolul se numeste "casti wireless"...

| Yuoia a răspuns:

Esti culmea!
In loc sa nu mai faci galagie, in loc sa intrebi solutii de a ascula muzica fara sa-l deranjezi (castile cu sau fara fir sunt o solutie), tu intrebi ce poti pati.

| Panamax a răspuns:

Noaptea se aude orice.
Cam 2000 de lei este o ameda care se dubleaza daca ii mai cheama o data.
La noi in bloc orele de liniste sunt respectate cu sfintenie,deoarece am vecini civilizati, nu cocalari sau idioti.

| 2420 a răspuns:

Probabil prima dată vei primi avertisment, cel puțin așa ar fi normal