| vegeta a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare pentru cei care au luat permisul de categoria b. Ce trebuie sa invat din carte si cam de cate ori trebuie sa citesc cartea pentru a lua sala iar dacva mai exist si ceva care trebuie sa citesc dp net v-as ruga sa-mi dati si mie site?

9 răspunsuri:
| мαяdυк a răspuns:

Bai...eu am citit ce era mai important dupa care am facut chestionare pe drpciv.ala e site-ul oficial, cam ce pica acolo pica si la sala iti spun din propria experienta.eu faceam cate 20-30 chestionare pe zi si l-am luat cu 23

| vegeta explică (pentru мαяdυк):

Aha si din care cam ce trebuie sa citesc tot regulamentu nu?

| мαяdυк a răspuns (pentru vegeta):

Pai eu mergeam la cursuri pentru sala, acolo-mi spunea ala ce trebuie sa invat

La ce fel de cursuri la legislatie?

Da

Pai eu unul nu prea am fost la legsislatie asa am fost de vreo 3 ori pentru ca nu puteam ca numi permitea programu ca sa ma duc si mie nu mi-a zis ala ce trebuie sa invat dar eu am inavat panba acuma din carte regulamentul ala de la pagina 1 cum s-ar spune pana la indicatoare adiuca acele vreo 80, sau 90 de pagini care sunt asa si am citit cartea pana acuma de vreo 7 ori daca nu mai mult dar treaba e ca la cam uit cam repede iar pa site de ex drpciv fac chestionare cam vreo 17, 18 mai fac si 22, 23, 24 dar ma sperii ca mai fac si cate 10, 8, 12 am m-ai facut si din astea pa site ala ai vazut ca daca ai gresit mai mult de 5 ti se inchide si ramai cu alea pa care leai facut si de aceea imi e cam frica de sala mai ales ca mai am cam vreo 4 ssaptamai pana la sala o luna dar pana atunmcvia iti dai seama ca vreau sa fac mereu de la 22 in sus si sa nu mai gresesc dar cum tiam mai spus uit repede asta e problema la mine

Stai chill eu am picat prima data cu 21 abia a doua oara am luat cu 23, tot asa prima data aveam emotii, eram nervos.am gresit la alea cu conducere preventiva si ce nu stiam sanctiuni si contraventii, la capitolul asta eram praf.ideea e ca daca faci pe drpciv peste 22, 23 de ex faci 20 de chestionare si din 20 faci 18 atunci poti merge la sala fara emotii. daca nu ..caci daca treci de sala permisul e ca si luat...sau nu...depinde

| LioErnest a răspuns:

Chestionarele de pe www.drpciv.ro te ajuta foarte mult, fa cat mai multe poti!
sunt aceleasi intrebari ca la examen! in rest, citeste cartea de cateva ori!

daca ti-am fost de ajutor, te rog da-mi un like pe facebook:
http://www.facebook.com/mondenpunctro

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Citeste cat poti. printre altele, de ce stii de acolo va depinde viata ta ca sofer fericit sau nu.