| catalynx a întrebat:

Salutare TPU astazi propun sa vorbim despre manipularea politica, sincer cred ca este o mare tampenie si cred ca aceasta manipulare nu tine cont de dreptul fiecarui cetatean de a lege dupa cum ii dicteza gandul. Antena3, Otv, Rtv, B1tv, Realitatea tv.etc si alte televiziuni au un rol maricel in manipularea oamenilor fiecare televiziune pupand in cur cate un partid iar din acest motiv cred ca poporul nu isi mai poate spune cuvantul in mod real deoarece si asa voturile sunt ciordite sau falsificate in cele mai multe cazuri. Campania electorala mi se pare la fel o prostie si cred ca si ea are un rol in aceasta manipulare. Nu inteleg de ce nu poate fi lasat poporul sa aleaga dupa cum vrea el, cred ca un popor nemanipulat este un popor intelept, ati vazut pe cacatul ala de Adrian Nastase ca nu avea nimic vorba aia rana de la acea impuscatura nu se vindeca asa usor daca era impuscatura ori el de curand aparea intr-un video cred ca il duceau ori la judecatorie ori il transferau dar in fine el aparea fara nimic la gat si nu se vedea urme de rana sau vreo cicatrice ceva, mentionez ca numai avea fular deci asta a fost o inscenare politica in an electoral. Daca vreti puteti lasa comentariile voastre aici, va rog sa aveti un limbaj decent. Numai bine

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu are nici o legatura manipularea politica cu dreptul de a alege. Alegatorul este liber sa voteze cu cine vrea ori sa nu voteze, nu este obligat la nici o actiune anume.
Peste tot cei care vor sa fie alesi isi fac propaganda si un alegator, cat de cat educat, poate sa discearna intre real si minciuna si nu se va lasa inselat de demagogie si promisiuni mincinoase. Numai bine!

| catalynx explică (pentru Ioandelasal):

Pai da dar vezi tu majoritatea populatiei s-a lasat dusa de nas si chiar cred in promisiunile lor, de asta noi nu putem sa-i schimbab pe astia de la putere. Eu tot nu cred ca manipularea este o idee buna adica de ce sa nu lasi omul sa aleaga dupa cum vrea el de trebuie sa-l manipulezi, bine e buna si ideia ta dar la noi romanii imediat sunt dsi de nasi ei se multumesc cu un pachet iar apoi sufera 4 ani. Normal ar fi ca poporul sa decida in totalitate de cine sa fie condusi. O zi placuta

| MMihai a răspuns:

Faptul că Năstase a încercat să se sinucidă este problema lui și nu avem ce comenta.

( Nu te joci „ electoral ", „ de-a sinuciderea", că se poate să și mori, din asta, și nici un om întreg la cap, nu se joacă „ de-a sinuciderea".

Dacă tu acum crezi că Năstase, „ s-a jucat de-a sinuciderea", cred că te înșeli, că riscurile unui „asemenea joc, sunt foarte mari".

Dacă era „ înscenare", trebuia să fi tras în el, o altă persoană, dar la o simplă expertiză balistică, se demonstra că a tras altul, și cine își riscă libertatea aiurea? )

Televiziunile private țin cu o formațiune politică sau cu alta, și este cam firesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Politica e o mizerie, iar politicienii sunt nişte jegoşi.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Adrian Nastase chiar cred ca a fost impuscat. Despre manipularea din Romania e ca si in America si la fel si in Germania, numai ca acoloe mult mai putina, dar exista, de obicei tarani si tarani de oras ( adica inculti ) voteaza ce vad pe gard, am vazut si eu ca unui om ii sa zis sa voteze cu Da la referendum si el a executat, spunanduse doar : El ti-a luat pensia, tu iai functia. Ca daca nu il dadeau jos pe Basescu leul ramanea stabil, nu aveam probleme cu SUA si Germania, cred ca ai auzit de scandalurile provocate de " pusti " crin si ponta, care cred ca ei pun la punct mariile puteri. America a folosit o radacina a virusului antrax pe poporul ei, una nemortala, dar daca li se va da " scanteia " o sa incerce cestio ce, Germania nu o sa ne mai ajute, si probabil sa fiim dati afara din UE. Nu mai era mult si se termina si mandatul lui Basescu, oricum politica e proiectata sa nu se poata lua o decizie singur, adica presedintele sa ia decizi singur, in schimb o dictatura ar fi perfecta, numai daca dictatorul nu e cu probleme la cap, de exemplu Hittler a ridicat Germania dupa primul world war si a reusit sa pregateasca Germania sa tina si aproape sa neutralizeze Aliati, deci daca Hittle nu avea mainia cu rasismul, unde era Germania azi?; bafta, sper ca am reusit sa iti alin durerea provocata de politica

| Iяiηα a răspuns:

Ai dreptate...sau cu amanarea deciziei c.c.r.Vroiau sa scoata 9 mil de locuitori de pe listele electorale, dar pana la urma au scos 2 mil, oricum e de ajuns.Astfel au ajuns la pragul de 50% plus unu.Ma dezgusta oamenii politici din ziua de azi.Si in legatura cu televiziunile, toate nu mai stiu cum sa dezinformeze cetatenii, B1 e mai ok.Dar pana la urma toate posturile de pe TV sunt praf.Asta e Romania...