In mod legal nu poti detine asemenea arma daca nu ai varsta de 18 ani, asa ca te sfatuiesc sa asculti de tatal tau. Nu-ti strica viitorul pentru un moft.
Cum aș putea mai exact sa îmi stric viitorul, daca eu îl voi folosi in casa pe niste ținte confecționate din carton?
Problema e că vreau sa îl iau în posesie cat mai repede deoarece ai mei vor sa scape de el, deoarece le e frica că pot fi sancționați cu ceva că nu au anunțat când l-au găsit.
Arma respectiva se incadreaza in categoria armelor supuse autorizarii, conform Anexei la L.295/2004, rep. in 2014, cu md. si compl. ulterioare si detinerea ei constituie infractiune, conform Codului penal, citez:
"ART. 342.Nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor
(2)Deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă."
Au perfecta dreptate, vezi prevederile legale citate in raspunsul anterior.
Pai si daca e cu bile poate fi letal(si ma gandesc ca nu e de jucarie)) ). Poti merge la poligon sa vezi ce efect are dar in nici un caz nu te,, juca" cu el. daca nu iei treaba asta in serios at nu ar trebui sa.l iei... Cat de parintii tai nu stiu ce sa zic ca nu stiu cum sunt parintii tai. sper ca am fost de ajutor poate.mi evaluezi si tu raspubsu mai pozitiv?
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: