In primul rand nu ai dreptul sa detii o asemenea arma, trebuie sa ai 18 ani, conform L.295/2004, rep. in 2014, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"(10) Armele şi dispozitivele neletale prevăzute în categoria E din anexă pot fi procurate în România de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani."
In al doilea rand, daca te prinde ca o detii sau o folosesti, indiferent ca in curtea ta sau in alt loc, poti fi amendat, cu amenda de la 2001 lei la 5.000 lei.
Inca un sfat folositor, dat de Ioandelasal. Sunteti, ca de obicei, o sursa de sfaturi demne de urmat. Respect, maestre! (semneaza, Kronstadt).
Multumesc! Si uite ca te-ai reintors, cumva cu sentimente mai bune?
Maestre, sentimente bune am cat tot Universul, numai ca reuseste cate unul sa scoata diavolul din mine. Iar eu n-am fost educat sa tac. Sanatate maxima va doresc!
Cumperi pe dracu'! Poate "la negru". Sunt jucator airsoft si iti spun doar atat: trebuie' sa ai 18 ani pentru achizitie, iar replica poate fi folosita DOAR IN LOCURI SPECIAL AMENAJATE! In rest, o tii in cutie. Daca nu te conformezi legii in vigoare, o sa ai parte de "surprizele" mentionate corect de user-ul Ioandelasal (sa traiesti, maestre!). Esti la varsta la care ti se pare ca tot ce zboara se mananca, riscand sa-ti rupi dintii inainte de termen. Gandeste, pustiule, gandeste! O singura bila de 20 gr trasa in ochi de la 2m ucide instant! NU TE JUCA AIUREA!