| Ferii a întrebat:

Eu am 16 ani și as vrea sa cumpăr un sniper airsoft! Întrebarea mea este ca dacă cu airsoftul trag doar în curte (am o curte foarte mare) mi se poate întâmpla ceva cu legea?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand nu ai dreptul sa detii o asemenea arma, trebuie sa ai 18 ani, conform L.295/2004, rep. in 2014, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"(10) Armele şi dispozitivele neletale prevăzute în categoria E din anexă pot fi procurate în România de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani."
In al doilea rand, daca te prinde ca o detii sau o folosesti, indiferent ca in curtea ta sau in alt loc, poti fi amendat, cu amenda de la 2001 lei la 5.000 lei.

| Kron5tadt a răspuns (pentru Ioandelasal):

Inca un sfat folositor, dat de Ioandelasal. happy Sunteti, ca de obicei, o sursa de sfaturi demne de urmat. Respect, maestre! (semneaza, Kronstadt).

| Ioandelasal a răspuns (pentru Kron5tadt):

Multumesc! Si uite ca te-ai reintors, cumva cu sentimente mai bune?

| Kron5tadt a răspuns (pentru Ioandelasal):

Maestre, sentimente bune am cat tot Universul, numai ca reuseste cate unul sa scoata diavolul din mine. Iar eu n-am fost educat sa tac. happy Sanatate maxima va doresc!

| Yurisa a răspuns:

Esti minor, nu ai voie

| Kron5tadt a răspuns:

Cumperi pe dracu'! Poate "la negru". Sunt jucator airsoft si iti spun doar atat: trebuie' sa ai 18 ani pentru achizitie, iar replica poate fi folosita DOAR IN LOCURI SPECIAL AMENAJATE! In rest, o tii in cutie. Daca nu te conformezi legii in vigoare, o sa ai parte de "surprizele" mentionate corect de user-ul Ioandelasal (sa traiesti, maestre!). Esti la varsta la care ti se pare ca tot ce zboara se mananca, riscand sa-ti rupi dintii inainte de termen. Gandeste, pustiule, gandeste! O singura bila de 20 gr trasa in ochi de la 2m ucide instant! NU TE JUCA AIUREA!