Sunt multe teorii ale conspirației în lumea asta, unele cretine, altele mai plauzibile. Asta din punctul meu de vedere e una cretina.
《intrebare pentru cei mai in varsta》
Damn! Am abia un sfert de secol și ma faci sa ma simt de parca as avea jumătate de secol de viață.
Parerile sunt impartite. Totusi nu vad de ce americanii si-ar face rau singuri. Unde-i logica? De ce ti-ai taia o mana singur?
Uite ai primit raspuns de la Ray sa intre sa ia petrolul altora moca uite ca si pe aici umbla destui indoctrinati de genul asta care cred ca americanii intra peste tot si iau ce doresc, adica jagmanesc alte tari de bogatii.
Ca sa vezi cati din astia spalti pe cap nu-i de mirare ca a racit acum de craciun, deci sunt spalati din astia pe cap destui, sunt destui care pun botu la propaganda mai stiu eu UE sau pun botul la chestii conspairationiste. Am dat un exemplu asa ce am vazut aici pe loc, dar sunt destui pe TPU, poate 99% asa gandesc.
Nu este vina lor, e vina sistemului care asta le baga pe gat de cand sunt mici, sunt rezultatu sistemului, greu poti sa-i faci sa pricepapa ca in lumea asta mai sunt si oameni altfel.
Oficial, a fost cauzat de Al-Qaeda. Exista doar teorii care sustin ca a fost alta cauza. Americanii cred ca orice e o conspiratie, ai fii surprins cati oameni cred in teorii comform oamenii nu au ajuns niciodata pe luna si NASA ne controleaza sau ca Holocaustul nu s-a intamplat vreodata. Una din cele mai populare teorii legate de 9/11 este ca in cladiri au fost plasati explozibil deoarece cladirile au fost literalmente spulberate si spun ca impactul cu avionul si focul nu ar fi fost indeajuns incat sa le faca sa se prabuseasca. Sau ca guvernul/Pentagonul sau evreii ar fi pus la cale complotul. Exista si un meme '9/11 inside job'
Andreutza_5773 întreabă:
anonim_4396 întreabă: