In ambele cazuri este infractiunea de viol si fata poate face plangere penala.
Conform Codului penal, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART. 218.Violul
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(5) Acţiunea penală pentru fapta prevăzută în alin. (1) şi alin. (2) se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
(6) Tentativa la infracţiunile prevăzute în alin. (1)-(3) se pedepseşte."
Da știu asta că se pedepsește cu închisoare indiferent dacă o forțează prin folosirea unei substanțe în cazul de față cantarină, deci indiferent că folosește sau nu și o forțează prin alte motede tot se pedepsește cu închisoare. Cel mai bine ar fi să nu o forțeze.
1. Nu, cantarina nu face nimic fetei!
2. Daca persoana este fortata sa faca sex, chiar daca are peste 18 ani, poate merge la Politie sa denunte VIOLUL si barbatul poate intra in puscarie!
SEXUL cu forta nu se poate face nicaieri in lume, nici daca fata are 30 de ani sau 80, tot viol se cheama si tot cu puscaria se plateste.
1. catarina e un afrodisiac... adica o sa o excite, dar nu o sa o faca sa isi piarda mintile, nu e un rufie
2. "fortata" inseamna viol... PUNCT
Da știu că folosind această substanță numită cantarină o va excita și prin asta o vei forța să întrețină relație sexuală fară ca ea să vrea, desigur nu își va pierde mințile dar ulterior se poate duce direct la poliție făcând plangere de tentativă de viol. Deci cel mai bine ar fi ca persoane ce dorește asta fără ca persoana în cauză să nu își dorească asta ar fi bine să nu o facă.
"acum 6 minute | cosminxyz explică (pentru Brizbriz):
Da știu că folosind această substanță numită cantarină o va excita și prin asta o vei forța să întrețină relație sexuală fară ca ea să vrea"
inca odata, atat timp cat nu isi pierde mintile, se numeste ca e doar excitata, lucru care nu o forteaza la nimic, nu vrea, isi ia catrafusele si pleaca
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: