De fapt plangerea ta a fost trimisa la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice, un serviciu din cadrul politiei ce are în competenţă prevenirea, investigarea si cercetarea criminalitatii informatice si care functioneaza in cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate.
Acest serviciu se ocupa de infractiunile informatice prevazute de Codul penal, in cazul tau ar putea fi vorba de transferul neautorizat de date.
Daca persoana din clip este majora nu risti nimic, nu este vorba de vreo infractiune.
Da persoana din clip sunt chiar eu deci am 20 de ani asa ca... sper ca nu voi avea probleme din moent ce eu am avut clipul doar la prieteni, si toti/toate prietenii/prietenele au mai mult de 18 ani dar la el in pagina este postat public...
1. Persoana respectiva risca doar o pedeapsa contraventionala daca se ajunge in instanta si va fi obligata sa scoata/stearga video-ul 2. De fapt e biroul de combatere tralalala BCCO, si se ocupa exact cum spune numele, combaterea criminalitatii organizate (de pila traficul de droguri) 3. Tu nu ai niciun risc daca persoana din clip nu te reclama.