Salutare TPU si tuturor ce folosesc acest site/aplicație
Am o întrebare pentru voi
De curând am văzut o postare despre cat de rasiști sunt români cand au văzut o femeie de culoare ca poarta ia romaneasca
Eu va intreb
Sunteti de acord cu ei? Vi se pare ceva neobișnuit ca poarta ia romaneasca?
Eu nu vad nici o diferență ia este o haina, in opinia mea ceea ce ii definește pe romani sunt oamenii nu hainele, mâncarea, teritoriului, eu nu cred ca are vreo importantă ca un străin poarta hainele noastre ca in fond si noi purtam haine facute de ei si plus de asta sa va mai intreb ceva, asta pentru cei mai rasiști
Un negru sau orice alt om
Are doua mâini? Are doua picioare? Are o minte? Are o casa? Are prieteni, familie?
Eu consider ca majoritatea le au pe toate, mai sunt si excepții cazuri mai nefericite lipsa o mana un picior, fara casa dar nu contează tot o ființă umană este
Asa ca va intreb
Ce aveti cu oameni diferiti de voi?
Au alta culoare dar tu nu ai alta culoare pentru ei?
Va place sa fiti rasiști?
Eu unu consider ca nu contează ce fel de oameni suntem toti traim in aceeasi lume, respiram acelasi aer, bem, Mancam, traim
Va e teamă ca ne invadează străinii? Nu va fie teamă de schimbare
Schimbarea e ceva natural, nu o sa se piardă nici tradiții nici cultura atât vreme cat ne adaptam dar daca voi vrei sa ramaneti in urma e problema voastră nu ii împiedicati pe alții sa o ia inainte
Si chiar daca se pierd traditiile va intreb
Ramaneti flămânzi?
Pe omenire dea lungul timpului sunt de parere ca a interesato supraviețuirea si nu ca un negru sau altcineva poarta haine tradițional românești
Asa ca raspundeti-mi la întrebări, daca nu vreti la toate doar la una
Ce castigi si ce castiga alții din a fi rasist?
SCZ NU STIU DACA AM NIMERIT CATEGORIA
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.14.129.43) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro