| AndreyMisthebest2007V2 a întrebat:

Salutare TPU, vreau sa imi verific varsta pe paysafecard cu buletinul dar ma confrunt cu doua probleme cred, vreau sa imi verific varsta pe paysafecard pentru a ii demonstra ca am varsta de 16 ani, dar problema e ca nu mai stiu daca fața mea se mai aseamana inca cu cea de pe buletin, mi s-a schimbat putin cred aspectul meu fizic si nu mai stiu daca fața mea se mai aseamana cu cea de pe buletin, am doar o singura dovada cred, alte dovezi care sa demonstreze varsta mea nu am decat cu buletinul, si mai am o problema, vreau sa cenzurez unele informatii de pe buletin sa ramana doar poza mea cu fata, data nasteri in care m-am inascut, numele meu, tara si sexul pentru ca nu vreau sa am probleme cu furtul de date personale dar nu stiu daca cei de la paysafecard ma lasa sa fac acest lucru, am contactat formularul de asistenta cu privire la aceste probleme pe care le am si acum astept sa imi raspunda, ce trebuie sa fac?

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cat de mult ti se poate schimba fata in doi ani? Umbli cu smecherii.

| Trixt3r a răspuns:

Nu poti cenzura datele de pe buletin atunci cand trebuie sa-ti dovedesti identitatea.