| bizo95 a întrebat:

Salutare tuturor, am o întrebare, unde anume trebuie sa ma adresez pentru ca operatorul meu de distribuție a energiei electrice Transilvania Nord sa fie obligat sa faca investitii in zona mea rurala? Specific in ultimi ani au fost multe probleme si multe pene de curent in toată zona, tot s-a intervenit si sa reparat si iar s-au defectat cablurile pe stalpi sunt vechi de aluminiu din anii 70. Ma gandesc ca ar trebui sa fie schimbate cu altele noi, macar si sa nu mai existe atatea probleme pe viitor. La furnizor nu am gasit nici o solutie cica se intervine si se repara. Bine nenea dar schimba infrastructura, cablurile alea comuniste, fa ceva sa fie bine pentru comunitatea asta ca si ei platesc bani la facturi dar fa si tu investitii.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu se poate rezolva amiabil ar trebui ca toti cei care sunteti afectati sa va strangeti si sa faceti reclamatii si apoi procese furnizorului de energie electrica, prin care sa solocitati si despagubiri si asa poate se indura sa faca lucrarile necesare, ca sa nu mai plateasca despagubiri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu îl poți obliga. Este a lui infrastructura nu a ta, să îl obligi.

| johnnny123 a răspuns:

Ți-ai găsit... cum crezi că poți obliga o companie să facă investiții acolo unde vrei tu?

Nu se fac investiții nici în București, unde locuiesc 2.5 milioane de oameni și toată infrastructura e la pământ. Rețeaua de termoficare este atât de veche și rablagită încât are pierderi de 1.3 miliarde de litri pe lună.

| sofisis a răspuns:

Nu ai cum sa faci asa ceva.