Da.
Nu am avut nicio problemă cu nimeni și nu am întâmpinat probleme de niciun fel.
Salut,m-am acomodat foarte foarte bine și sunt foarte fericit in țara mea langa familie și acum o ducem bine. Din contra, in străinătate mi-a fost greu.
Dacă ai o meserie care în România sa îți permită un trai decent *( chestie relativa pentru fiecare om ) atunci poți veni!
Depinde și ce tara? În mare parte din Europa criminalitatea a crescut și siguranța personala este în scădere!
Cu toată birocrația și corupția încă prezente începerea unei afaceri a devenit parca mai ușoară în ultimii ani!
Depinde și copii ce vârste au și cum este cu școala acolo!
Este greu sa rupi un copil de prieteni și un sistem de educație care ii oferă măcar condiții decente!
Nu m-as intoarce sa mai traiesc in Romania, fiindca corputia a crescut iar serviciile de orice natura sunt din cein ce ai proaste.
Afara esti doar un emigrant, nu ai radacini.
Probabilitatea sa te intalnesti pe strada, la banca, la bar etc cu vreun fost coleg de scoala, vecin care sa te invite la o bere sau la o cina la el acasa etc este minima. Aici in tara esti la tine acasa cu plusuri si minusuri.O sticla de bere o imparti la 4 daca este nevoie, ai prins ideea.Intre straini esti privit ca un intrus care fura locul de munca al unui localnic.
Nu te vei acomoda niciodată în România. Odată ce cunoști alte meleaguri, oameni cu altă mentalitate, curățenie și regulile stricte de civilizație. Romania este o țară pierdută la care noile generații sunt singurii care o pot schimba in bine altfel este un puț fără apă. Să nu intru in detalii, job, salariu, inflația peste puterile oamenilor, asigurarea medicală care nu acoperă nimic, un sistem corupt de la cel mai mic la cel mai mare. Mai bine schimbi domiciliu in altă țară EU. Nu există Romania mea, că de fapt está a altora. Nu ne aparține absolut nimic suntem fără drept la opinie publică