In situatia expusa nu realizeaza mare lucru, avand in vedere varsta actuala a copilului, spui ca luna viitoare implineste 2 ani si s-a terminat cu concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului.
Se poate reintoarce la locul de munca avut inainte de nastere, pe timpul concediului de maternitate si a concediului pentru cresterea copilului contractul individual de munca este doar suspendat, nu este desfacut.
Si sigur ca poate sa beneficieze de stimulentul de insertie, daca se angajeaza acum, dar numai pana copilul implineste 2 ani.
A avut două contracte pe perioadă determinată la fostul loc de muncă. Jalnic... I-a expirat fix cel de-al doilea contract în luna iunie 2021, iar în luna mai a aceluiași an intrase în risc maternal. Nu se va mai întoarce acolo și nici firma nu cred că mai e obligată să o angajeze dacă contractul a avut perioadă determinată. Mă interesa dacă se poate angaja altundeva și dacă se poate angaja după 2 ani și o lună, două sau trei ale copilului, atâta tot.
Atunci este altceva.
Sigur ca se poate angaja oricand dupa ce copilul implineste 2 ani, nu este obligata sa se angajeze imediat.
Cel mai bine inainte, mai prindeti si un bonus nu stiu in ron pentru ca isi paraseste concediul inainte. Poate sa fie oriunde, daca ai un prieten sau tu firma o angajezi platesti cas si cass pana isi gaseste loc sigur daca e fara graba.Si era bine sa va ganditi ca daca faceti din 2 in 2 ani copii ramanea cu acelasi salariu, da na asta e treaba voastra. Poate va intereseaza si varianata asta))
Da, o să ne gândim. Deci, dacă am înțeles bine, poate beneficia de stimulent chiar și dacă se angajează după împlinirea vârstei de 2 ani? (14 august, luna viitoare)