| eduuuard a întrebat:

Salutare, vin și eu cu o problemă legată de cumpărarea unei mașini second-hand, am cumpărat o mașină sh. De la cineva și mi-o dat cheile am dat o tură și după mi-o dat actele mașini și o spus că rămâne să ne auzim la telefon când emite fiscalul mâine cică ar fi gata fiscalul dar un contract vânzare cumpărare? Nu trebuia? Adică mi-o spus că nu îmi m-ai trebuie nimic de la el că mi-o dat cartea mașini, talonul și astea! Vreau o parere și să îmi puteți explica m-ai pe scurt daca aș putea înmatricula mașina pe numele meu după ce primesc fiscalul. Mulțumesc

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu poti cumpara legal o masina si s-o inmatriculezi pe tine fara a avea un contract de vanzare-cumparare, acesta este actul de proprietate asupra unei masini second-hand si fara acesta nu o poti inmatricula.

| eduuuard explică (pentru Ioandelasal):

și ce e de făcut? Cum sa procedez?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru eduuuard):

Incheie un contract de vanzare-cumparare cu vanzatorul.
Daca nu vrea inseamna ca este o problema mare, ceva nu este in regula cu masina sau vanzatorul, asa ca nu o cumpara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tu nu poti inscrie masina fara contract de v-c. Probabil ti l da dupa ce il vizeaza la finante, ca de fapt asta inseamna acum fiscalul, vizarea contractului la finante

| KovacsB a răspuns:

Poate nici nu este masina lui.