| 5uMMeR a întrebat:

Salutaree. Tocmai ce mi-am batut un tovaras, dar in mod d-ala grav. Cand l-am batut era cu niste prieteni de-ai lui ( nu s-au bagat ) dar ziua urmatoare, individul a spus tuturor ca el m-a batut pe mine. Si lumea il crede pe el, desigur, pentru ca prietenii lui care au fost de fata i-au luat partea. Adica l-am batut de l-am uscat dar toata lumea crede ca el m-a batut pe mine. Precizez ca e cu 2 ani mai mare si cu un cap mai inalt, si probabil de-aia lumea il crede pe el. Ce propuneti sa fac ca sa il cumintesc? Imi vine sa merg sa il bat iar, dar acum sa ii bat si pe tovarasii lui laughing) Si individul nici nu a apucat sa ma atinga, adica nu mi-a prins nici-o lovitura, si nu am urme de lovituri pe corp. Mie nu prea imi pasa de ce zic cei din grupul lui, dar deja au inceput sa spuna si altor persoane si asta e deranjant. Deci, ce sa fac?

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu l-ai lovit fizic, dar el te-a lovit în orgoliu. Deci, cine a câștigat?
Un om prost își folosește pumnii. Un om inteligent își folosește capul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omoară-l! Asta merită.

| PumpkinDoll a răspuns:

Trebuia sa-ti iei un briceag la tine si sa-l injunghi mortal, ce daca te duceai dupa la puscarie vreo 25 de ani, macar te simteai bine si stiai ca i-ai dat ce merita

| AlexSalling a răspuns:

Invital dupa scoala/un loc mai inchis, ascunde o camera de actiune (exista la 150 de lei) sau telefonul, pune pe inregistrare si da-i o batuta sora cu Busty Heart. Pune-l pe YouTube (mai bine nu) si atunci sa vedem cine a batut pe cine.

| Tud0rr a răspuns:

In primul rand sa te bucuri canu trebuie sa ii platesti daune fizice/morale.
Ca sa il cumintesti il poti provoca parte-in-parte cu multa lume de fata si sa filmeze cineva tot.

| 5uMMeR explică (pentru Tud0rr):

Ma indoiesc ca va accepta. In plus, niciodata nu iese bine in situatii d-astea, adica sigur se va baga cineva pentru el daca si-o ia. Nu ar fi o problema, pentru ca recunosc, am spate, adica daca dau un telefon sigur se cuminteste. Dar vreau sa rezolv totul singur de data asta. O sa iau in considerare raspunsul si mai astept si alte raspunsuri.