Respectivul o sa fie judecat, cred ca pentru infractiunea de lovire sau alte violente. Tu esti parte vatamata si te poti constitui si parte civila (daca nu ai facut-o in cursul urmaririi penale).
In functie de ce vor stabili judecatorii si de alte elemente, respectivul poate fi condamnat la inchisoare sau amenda penala. Tu poti solicita daune morale, respectiv o suma de bani.
In sedinta de judecata vei fi intrebat daca iti mentii plangerea penala si ce pretentii ai de la inculpat. Apoi vor fi ascultati martorii, pledoaria avocatilor (daca inculpatul si tu aveti avocati) si ultimul cuvant al inculpatului. Dupa aceea judecatorul va delibera si aboi va pronunta sentinta. Aceasta poate fi atacata, daca tu sau inculpatul veti fi nemultumiti de hotarare si apoi, dupa o anumita perioada, procesul se va judeca la tribunal, care va pronunta o hotarare definitiva.
Cred ca ai uitat sa omiti niste chestii,
Ca nu cobora ala din masina sa te bata fara motiv
Sigur l-ai injurat sau ai aratat degetu. Ori nu te-ai dat la o parte.
Sigur ai facut tu ceva sa-l enervezi.
Bineinteles ca nu a procedat corect, da cred ca povestea are 2 parti, si tu o zici pe-aia care te avantajeaza pe tine. Ca n-ai facut nimic si te-a batut fara motiv.
"Sigur ai facut tu ceva sa-l enervezi.", foarte adevarat. Individul circula pe partea opusă carosabililui si a circulat in acest fel pentru cel putin 50m. Era la dispozitia fiecarui pieton sa audă motorul acestuia si sa se dea la o parte.
"Cred ca ai uitat sa omiti niste chestii", țin să cred că nu am uitat să omit nimic, înafară de chestii irelevante precum cum era vremea în ziua respectivă.
"da cred ca povestea are 2 parti, si tu o zici pe-aia care te avantajeaza pe tine.", ce parte din povestea lui l-ar avantaja pe el? In ce scenariu ar fi ok pentru inculpat să circule pe trotuarul unei stații de autobuz, pe partea opusă de carosabil pentru o distanță considerabilă, având în jur de 10 oameni, excluzându-mă pe mine și pe colegii mei, ce au trebui să se dea la o parte?