Legal,nu poti sa comercializezi NIMIC,NICAIERI,fara a avea o forma juridica(SNS,SRL,PFA,IF),casa de marcat,etc.
Probabil, vrei sa vinzi pesti pentru acvariu. Daca vine vreun control si i se pune pata pe tine,esti pasibil de amenda si confiscarea marfii. Daca nu ai cantitati mai mari,poti vinde prin piete,dar nu la o taraba inchiriata(legal,ca sa o inchiriezi iti trebuiesc actele firmei).
Poti risca sa vinzi fara nici-un act, cantitate foarte mica, decat sa-ti faci acte pentru o firma, care costa ceva, daca nu o sa faci treaba asta mult timp.
Da,nu vreaunici taraba, nimic.Cantitati foarte mici depesti de acvariu.Si nuin piata, ci in targurile ce sefac la tara pe malurile raurilor.
Sper sa numa amendeze politia la fata locului, dar nu cred ca 2 pesti in 2 borcane suntmare lucru si nupot trece cu vederea. Tata a vandut odata 2 porumbei prin obor si nu are nimic la mana.Eu nu vreau sa ma duc in piete mari, pur si simplu acolo 2 pesti, este un hobby doar.
Poti sa vinzi "2 pesti",deoarece, pentru asa ceva nu te intreaba nimeni, daca ai firma!
Eu ti-am spus cum este legal, sa comercializezi ceva, din care ai profit.Pana si "tanti Ileana" din piata, trebuie sa aiba, ori carnet de producator, ori firma si casa de marcat, daca vinde 2 morcovi si o ceapa.Asta e legea!
Tanks men, nu vreau sa fac profit, doar sa acopar micile costuri de crestere, sper sa nu se i-a de mine nimeni.Eu vreau mai mult sa imi expun marfa decat sa o vand, nu sunt crescator dedicat, doar hobbyst, merci.
I am a woman! Have a nice day!
Haaaaaa,asta este tare, acum asta este, greseala:-):-)I don t now :-):-)
You can check my profile, here, on this saite.
Bye, bye!
Cred ca iti trebuie, fiindca nu o sa ai o taraba sau ceva unde poti sa le vinzi. Poate o sa mearga si ilegal(fara autorizatie)privind faptul ca e la tara...
Tot ce trebuie sa faci este sa platesti o mica suma de bani pentru a avea autorizatia de a vinde acei pesti