| Seby2661998 a întrebat:

Salutari tuturor! As dori sa știu și eu dacă as mai putea primi bani din străinătate (Italia),în următoarea condiție:
*tata este divorțat de mama, iar de curând mamei mele i-a venit acel act ce spune ca sunt divorțați.în fine nu prea ma pricep..am înțeles ca nu este totul oficial, ca asta ar fi doar o asa zisa înștiințare.Acum mama figurează pe numele ei de familie..presupun..sau cel putin asta cred. după cum am menționat și mai sus ca nu totul ar fi oficial. Ea mi-a spus ca nu ar putea sa îmi pună bani deoarece i-ar cere adresa de Romania și din moment ce a venit aceasta înștiințare nu poate sa îmi mai pună bani pentru ca ar trebui sa își schimbe buletinul sau pașaportul pe domiciliul respectiv. Este adevarat? Se poate face ceva,cât mai rapid? Sau, se poate pune banii și în aceasta condiție?
*Am 16 ani,și deoarece sunt minor, ridicam suma de bani de la CEC BANK împreuna cu bunica mea, pentru ca bani erau trimiși pe numele ei.

VA ROG! AȘTEPT UN RĂSPUNS CÂT MAI RAPID!

FUNDA! :*

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate sa-i trimita tot ca pana acum, chiar daca a divortat, si-a schimbat numele sau adresa de domiciliu, desi nu cred ca a schibat ultimele doua daca nu a fost in tara de la divort.

| Seby2661998 explică (pentru Ioandelasal):

Înțeleg! O sa aștept sa vad ce îmi va spune și ea.și în maxim 3 zile iți voi da funda!

1 răspuns: