Salutari vin si eu cu o problema legata de linistea publica. de cateva luni s-a mutat sub mine niste pensionari si am la reclamatii de ma doare capu, respect orele de liniste adica in orele de liniste ori plec de acasa ori dorm sau sunt la munca, mi s-a facut reclamatie pana si ca mananc supa si bat cu lingura in farfurie, mai am un baietel de 4 anisori pe care l-am mutat la camin adica sta de la ora 8 la 16 la camin si il iau acasa ne-a facut reclamatie ca nu poata sa se odihneasca absolut orice zgomot produs de vreo jucarie un pas mai apasat, ca scârțâie usa si asa mai departe deci sunt terorizat de omul asta, mai nou mi-am auzit vecini ca se lauda ca nu se lasa pana nu ne goneste din apartament, tot ce v-am spus aici am spus si politiei care m-a chemat de vreo 4 ori ca mi-a facut mosu reclamatie, nu mi-au dat amenda ca nu au motiv dar inschimb mi-a spus sa aduc 2 martori ca sa poata sa il potoleasca pe mos cu reclamatiile si prostiile din capul lui, vecini pe care ii am nu vor sa se puna martori cu toate ca vad si iei ce patesc cu „nebunu„ credeti-ma ca nu mai stiu ce sa fac adevarul e ca in blocu in care stau se aude totul de la vecini deci absolut orice zgomot chiar si intrerupatoarele de la becuri se aud. sfatuiti-ma si pe mine ce pot sa fac, deja ma consum foarte mult pe tema asta si mai ales cand vad politia la usa pana si iei sau saturat de drumuri in acel bloc, cum sa fac sa il potolesc pe mos nu mai stiu ce pot face, si inca un amanunt, fostii propietari de sub mine au facut cateva modificari apartamentului in care s-a mutat mosul adica au spart vreo 3 ziduri ceia ce amplifica mai mult zgomotele produse de mine. sper sa ma puteti ajuta cu un sfat o idee dar pe cale legala nu vreau sa am probleme tot ce vreau e sa se potoleasca cu recleamatiile si prostiile pe care le are in cap apropo mosu e pensionar M.A.I ceia ce cuvintele lui sunt mai credibile decat ale mele in ochi politistilor. CE POT FACE?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
In mod normal si legal vecinul ar trebui amendat pentru chemarea politiei fara motiv intemeiat, conform art.2, pct.11 din L.61/1991. Daca mai vin la tine solicita-le sa-l amendeze.
De asemenea poti depune o sesizare la seful politiei.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.20.66) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro