| xbebex a întrebat:

Salutati TPU.am nevoie de un sfat ceva. de aproximatin 6 luni sub mine sa-u mutat niste batrani nu chiar batrani dar in jur de 50 ani si m-am trezit cu politia la mine la usa pentru galagie, galagia fiind facuta de copilasul meu in varsta de 4 ani. Baiatul il am la camin pentru ca noi (eu, sotia) avem un program de munca cu ceva mai multe ore, baiatul il duc la camin la ora 8 si il iau dupa amiaza la ora 4 eu cred ca e destul de normal sa las baiau sa se joace in casa ca e dreptul lui joaca dar cum a pus o masinuta pe parchet sau i-a cazut ceva din mana, vecinul e la noi la usa cu o gura cat a lui „Pavarotti„ urla de zici ca vine sfarsitul lumi. nu stiu ce sa ma fac de fel sunt o fire calma il las sa urle si ii inchid usa, deja vecini ma intreb cum de nu ii zic ceva sau sa ii rup vreun picior nu sunt genul asta de om le raspund. in noaptea de revelion am facut cu familia si din nou politia la usa ii chemasa ca nu poate sa se odihneasca vecinu asta, politisti nu mi-au zis nimic ba chiar mi-au urat sarbatori vericite oameni de nota 10. cum pot sa il potolesc pe mosu asta, am ajuns ca mergem prin casa pe varfuri copilu il tinem numai in pat sa nu mai faca vreun zgomot ceia ce nu suport sa vad baiatul in pat cu telefonul in mana ca doar cu telefonul in mana sta linistit in pat, ba mai mult am ajuns noaptea cand se mai trezeste copilul plangand si normal ca mosu e la noi la usa, imbrac baiatu si il implimb cu masina pana adoarme, nu ma mai simt ca acasa. un sfat ceva ca innebunesc sa mai stau asa.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa si mai mult zgomot, macar sa aiba de ce sa se planga si sa ii faci nervi seriosi

| xbebex explică (pentru suntserios):

Da aveti dreptate o sa il stresez maxim

| JackR a răspuns:

Mergi la farmacie, cumpara doua seturi de dopuri pentru urechi, suna la usa lui si foarte politicos il rogi sa si le puna si el si sotia lui. Cu precizarea ca, daca mai vine la usa ta, urmatorul set o sa il pui tu, cu SuperGlue!

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Cumpăra-i dopuri de urechi sau fură-i aparatul auditiv.
N-ai ce să faci cu astfel de specimene. Stiu cât de stresanți pot fi, dar dacă încerci sa îi opreşti, agravezi situația.
Cel mai probabil încurând nu-l va mai băga nici poliția în seamă.

Întrebări similare