Daca deja te-au amendat n-ai ce sa spui politistului.
Daca esti nemultumit de amenda si consideri ca poti dovedi ca nu esti vinovat poti face plangere contraventionala la judecatorie, in termen de maximum 15 zile de la primirea procesului verbal de contraventie.
Depinde de ce au constatat si cum socotesc politistii situatia, v-ar putea amenda pentru, citez "provocarea ori participarea efectivã la scandal, în locuri sau localuri publice", conform L.61/1991, cu amenda de la 200 lei la 1.000 lei.
Aceasta depinde si de ce spune personalul discotecii.
Daca nimeni nu spune nimic si politistii sunt ingaduitori n-o sa va amendeze.
Am cazut amandoi de acord sa ne impacam, conflictul s-a intamplat in afara discotecii si nu am deranjat nici linistea publica, deci au voie sa ne amendeze?
Atunci n-o sa va amendeze.
Tocmai m-a sunat baiatul si mi-a spus ca el a luat un million si eu o sa iau dublu, ce naiba sa fac, sa-i spun politaiului ca nu are voie sa-mi dea amenda?
Multimesc
Daca deja te-au amendat n-ai ce sa spui politistului.
Daca esti nemultumit de amenda si consideri ca poti dovedi ca nu esti vinovat poti face plangere contraventionala la judecatorie, in termen de maximum 15 zile de la primirea procesului verbal de contraventie.
Nu, daca ati cazut la comun-acord, nu veti fi amendati, nici unul! O seara faina!
De vreme ce nu exista plangere, nu exista nici o amenda!
Daca voi v-ati impacat, doar politia va poate amenda acum pe amandoi pentru tulburarea linistii publice. daca v-ati cerut scuze si politia s-a aratat a fi indulcenta, s-ar putea sa scapati basma curata!
O noapte placuta iti doresc!
Daca nu depune nimeni plangere inclusiv proprietarul discoteci oameni care locuiesc prin apropierecare pot depune plangere pentru deranjarea linisti publice atunci nu.