| SuNaM a întrebat:

Saptamana trecuta am avut o tamponare cu una. Ideea este ca am fost amandoi la politie sa declaram accidentul cum nu ne-am inteles. Politistul nu a putut spune cine e vinovat pe loc, asa ca a trebuit sa cerceteze cazul. Cumva, am fost scos eu vinovat, lucru pe care urmeaza sa il contest in instanta. Ideea este alta, m-a sunat azi cu numar privat sa imi spuna sa fiu acolo maine la 19:00 pentru a,, inchide cazul ''. Eu sunt plecat din oras si nu voi putea ajunge maine seara acolo la ora aia. Are ce sa mi se intample sau poate inchide cazul si in lipsa mea?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-am de unde sti sigur, posibil sa-ti trimita si cu inca o contraventie, respectiv neprezentarea la solicitarea politistului.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce sa faceti simplu, cand se poate complicat.
Ar fi trebuit sa incheiati o constatare amiabila, chiar daca stabileati ca ambii sunteti vinovati pe jumatate.
Daca nu esti prezent s-ar putea sa fie in detrimentul tau, asa ca te sfatuiesc sa te prezinti, eventual si cu un avocat ori sa angajezi un avocat sa te reprezinte, daca este mai important altceva.

| SuNaM explică (pentru Ioandelasal):

Din moment ce m-au scos vinovat, nu o sa imi trimita procesul verbal prin posta daca nu ma prezint?

| Ioandelasal a răspuns (pentru SuNaM):

N-am de unde sti sigur, posibil sa-ti trimita si cu inca o contraventie, respectiv neprezentarea la solicitarea politistului.

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuia sa spui ca nu esti in localitate si sa sabiliti un alt termen.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Politia a scos imaginile de pe camerele video.

Dar cine te-a sunat de pe nr privat?

| SuNaM explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Politistul care se ocupa de caz.