Cand austriecii vor apara interesele Europei si nu pe cele ale rusilor, blocul european e prea divizat de cartitele rusesti, niste mizerii de tari precum Austria, Ungaria care sunt rusofile pe fata. Probabil ca vom intra si noi in Schengen, pana la urma interesele Europei sunt mai presus de Austria, nu risca ceilalti sa aiba parte de pierderi economice din cauza unor slugi rusesti.
Din păcate nu putem din cauza ca Austria e sluga Rusiei si nu ne suporta deloc.
Ma bucur ca cineva vede lucrurile asa cum sunt, nu ca n-ar fi evident. Rectific ceva la comentariul tau, Austria e kurwa rusilor, una dintre kurwele preferate pentru ca mai sunt si altele in afara de ei. Eu unul nu-i mai pot suporta, stiam de mult ca sunt niste cocote rusesti dar felul in care si-au justificat ranchiuna a fost intr-un mod penibil, au mintit...comunitatea europeana daca era atat de corecta le suspenda dreptul de Veto in secunda 2, nu pentru ca nu ne-au primit ci pentru ca au folosit un vot in mod abuziv mintind cu nerusinare. A fost ceva de genul " de ce nu ati primit Romania in Schengen, pe ce criterii?"
"Pentru ca nu am vrut eu"
"Pai de ce n-ai vrut?"
"N-am vrut eu"
Ce au facut ei a fost un vot abuziv total nejustificat.