| Dani211 a întrebat:

Scuzați ca va deranjez in noaptea de revelion, dar este urgent! Sunt in belea mare, cred.Acum 3 zile am avut un conflict cu un bărbat de 40 și ceva de ani, cred ca atât avea.Mergeam pe trotuar si alături era un băiat și o fata, din față a apărut individu asta si nu a avut loc sa treacă de baiat.La înjurat si băiatul acesta s-a luat in gura cu el. După individu asta s-a dus ținta spre el apucandu-l de gât și i-a dat 2 palme,m-am băgat sa ii despart si i-am dat o flegma, acesta m-a lovit cu picioru in piept am dat cu capu de asfalt, amețit de la căzătura am dat sa ma ridic s-a pus peste mine și m-a lovit cu pumnii de vreo 7 ori cred eu, cu toată forța, sa băgat fata și băiatul acesta și încă o doamna.
După ma ridic cu greu am scos un ciocan de la spate de vreo 600 grame și i-am dat peste față, a căzut secerat și o dara de sânge pe asfalt, a început sa urle o femeie și de frica am plecat cum am putut amețit.
Ieri am primis cititatie de la poliție sa ma prezint pe data de 1Ianuarie la 10 dimineața.Ce pot păți? Nu știu dacă ma duc ca victima sau agresor.In primul rând eu nu am fost la spital având in vedere ca m-am ales cu arcada sparta, buza sparta și un dinte ciobit, și probabil vor și fata și băiatul.Cred ca acel om cu care am avut conflictul s-a dus la spital și a turnat la poliție.Și cum ma recunoscut? Eu nu îl Cunoșteam și nici pe băiat sau fata.Ce se poate întâmpla cu mine, mai am un dosar penal pentru un furt de bicicleta acum câteva luni.Pot primi închisoare cu suspendare? Si cât ar fi amenda sa ii plătesc acelui om.Va rog frumos sa ma ajutați,maică-mea nu știe, dacă afla ma da afara din casa. Bărbatul nu a murit ca a căzut cu fața pe asfalt și sforăia, mișca

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce se va intampla depinde de ce va stabili urmarirea penala.
In cel mai bun caz se va constata legitima aparare si nu vei fi condamnat penal.
In cel mai rau caz poti fi condamnat pentru vatamare corporala.
Nu face prostia sa nu te prezinti la politie, vei dovedi tu ca esti vinovat. Du-te, declara adevarul si apoi astepti sa vezi ce iese. Este bine sa mergi cu un avocat.

11 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ti-as da vreo 5 ani de inchisoare doar ca l-ai scuipat pe ăla, inca 5 ca umbli cu o "arma alba" dupa tine si inca 5 ca arma e un ciocan.

Sa tii un cutit la tine e una, dar sa tii un ciocan e cu totul altceva, si sper ca pedepsele pentru paihopati sunt mai mari decat pentru ceilalti. Iti urez bafta.

| Dani211 explică (pentru LoveSleep):

Tot eu sunt vinovat, am fost victima! El a lovit primul, dacă aveam cuțit era belea mai mare, nu eu am început conflictul am sărit in ajutor cum ar face orice om normal la cap.Și din cauza adrenalinei am recurs la gestu asta, și tu ai fi procedat la fel!

Ciocanu îl aveam din motivul, ca ma trimisese maică-mea sa îl duc la un om ce și-l uitase la noi.Nici nu am mai fost sa îl duc.Am dat cu el într-un boschete

Omule nici nu pot dormi am la bord 3 energizante și o cafea și la 10:00 trebuie sa fiu la poliție.Îmi vine sa fug din oraș, sa fac bagajele sa plec

Și învață sa scrii ba ratatule! Se scrie psihopat nu ‘’paihopat’’
De ce ești așa de ratat și ma ei peste picior? Du-te in răniții tai dacă vi sa răspunzi in scârbă.Eu așteptăm răspunsuri serioase, nu ce ai face tu, la persoana mea!

| LoveSleep a răspuns (pentru Dani211):

Paihopat am scris la repezeala, ca nu ai cum sa scrii gresit gramatical cuvantul din nestiinta, cum ai facut tu cu "vi sa raspunzi".

Vezi ca prin filme ăstia tin suspectii nemancati, nebauti si nedormiti cu orele, ca sa fie prea obositi si stresati sa-si mai aminteasca minciunile pe care voiau sa le spuna.

Tu faci deja asta singur. Culca-te

Apropo. La ce intrebari mai ai, exista 2 posibilitati:
1. Esti un trist care se excita la povesti din astea cu batai si nu a participat la una niciodata.
2. Esti un pericol pentru ceilalti si cauti mereu scandal, motiv pentru care sper sa te iti dea niste ani de inchisoare sa te linistesti.

Si da, da, ce coincidenta ca aveai ciocanul ala la tine fix cand ai avut ocazia sa il folosesti. Ca de altfel, esti un tip linistit, nu l-ai fi luat cu tine din alte motive.

Ai grija sa nu scapi sapunul.

De ce ești pus pe șicaneala terminatule? Sa primesti de la Dumnezeu cum dorești tu la alții

Tot eu sunt un pericol pentru societate ca ajut niște copiii de un boșorog, și el devine recalcitrant.Așa e România din cauza oamenilor ca și tine

Și stai fără griji pentru poponeața mea ca am fost la centru de corecție. Știu cum sta treabalaughing
Pentru ăștia ca tine slabi de înger este efectu psihologic cu sapunu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dani211):

Mereu agresorul este victima. Se vede ca ești deraiat rău. La pușcărie cu tine.

| nevermatch a răspuns:

Ciocan in cap e tentativa de omor, ce suspendare sa iei? O sa iei vreo 10 ani