| SaveTheNature a întrebat:

Scuzati categoria.
Care sunt principalele motive pentru care noi romanii NU trebuie sa-l votam pe Dan Diaconescu si PP la urmatoarele alegeri?big grineci de ce sa NU il votam:

a) Pentru ca tara o duce foarte bine de la revolutie incoace.si nu e nevoie de nici o schimbare.
b) Pentru ca trebuie readuse la putere PSD-ul si PNL- care nu au furat nimic, si Romania acum este la nivelul Germaniei si al Marii Britanii?
c) Pnetru ca si asa nu conteaza cine va fi la putere, si ne place cum este acum.
d) Pentru ca ii admiram pa Crin Antonescu si pe Victor Ponta care au avut diferite functii de la revolutie incoace si nu au facut nimic?
e) Pentru ca Curtea de conturi a stabilit ca in Romania s-au furat 19 miliarde de euro in 2010 si e bine asa?
f)Pentru ca suntem resemnati,toti sunt niste hoti si asta e viata, nu avem ce face suntem niste legume.
g) Pentru ca Diaconescu a fost inchis si ulterior s-a dovedit a fi nevinovat?
h)Pentru ca Diaconescu e foarte aproape de romani si are rabdare sa faca emisiuni pana la 4 dimineata si ceilalti politicieni sunt aroganti mai ales Ponta?
i) pentru ca vrea sa starpeasca hotia din Romania
j) Pentru ca nu s-a putut dovedi pana acum ca face vreo afacere necurata,si desi tuturor partidelor le este frica de cat de mult urca Dan Diaconescu in sondaje incat le este frica sa ii pronunte numele in toate emisiunile tv?
k) pentru ca USL-ul si membrii sai nu au fost niciodata la conducerea tarii si sa le dam sansa sa faca ce au facut pana acum adica NIMIC.
L) Sau pentru ca noi romanii nu vom mai merge la vot pentru ca suntem mamaligi. legume, si tantalai si mai bine sa voteze altii.

12 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

A) e clar nevoie de o schimbare, dar nu putem schimba calul pe magar, chiar daca ne-am dori tractor.
b) daca toti au furat, ce garantie avem ca DD nu va fura si el? Sau ca nu ne va duce la nivelul Somaliei?
c) Acum este exact cum a vrut DD. OTV a pus un umar zdravan la castigarea alegerilor.
d) cea mai mare functie a lui Antonescu a fost de ministru la Sport, iar de Ponta nici macar nu stiu. Poate nu au facut mare lucru, dar nici sa cauti 2 ani dupa o avocata unsa cu toate alifiile nu este o performanta.
e) vezi punctul b.
f) Mda, ma bucur ca tu ai gasit solutia: sa votezi cu PPDD... Te felicitam ca nu mai esti leguma, desi ai ramas tot planta. Probabil buruiana.
g) si ce-are sula cu prefectura?
h) dupa logica asta, eu il prefer pe Capatos...
i) si eu vreau, deci mai bine ma votezi pe mine.
j) sunt cateva milioane de romani in tara care nu au facut afaceri necurate. Iar in privinta pronuntarii numelui, cred ca mai degraba este scarba, nu frica.
k) pana acum sub PSD si PNL s-au inregistrat totusi cateva progrese: crestere economica, primire in UE, primirea in NATO. Diaconescu nici macar nu a gasit-o pe Elodia.
l) eu voi merge la vot, tocmai pentru ca mamaligile, legumele si tantalaii sa nu aduca PPDD-ul la putere.

| SaveTheNature explică (pentru regis):

1.PP DD va castiga alegerile.Asta e adevarul. Sa-ti explic de ce:
Din cate stiu -faptul ca Romania e distrusa din toate punctele de vedere, ca s-a vandut tot, si ne-au jumulit efectiv si ne-au furat tot, si ne-au vandut FMI-ului, Din cate stiu de vine e de vina chiar USL-ul (psd+pnl). Cumva Diaconescu a vandut flota? a vandut marile companii? NU!
2Sa stii ca sondajele pe care le vezi tu la tv nu sunt reale. Numai mincinosti. Asa de tare le este frica de Dan Diaconescu incat nici nu ii pomenec canditatura, si vion alegerile locale, si are candidati pentru aproape toate orasele si satele.Are sanse foarte foarte mari. Dar in fine frica e mare. le e frica tuturor de Dan.
3. Cel mai bun sondaj e cel facut de tine personal. Intreaba tu in stanga si in dreapta-dar nu hoti, magari, afaceristi si copii.Sondajele se fac iontre votanti(intre romanii de rand, trecuti de 40 de ani~) carora chiar le pasa de situatia Romaniei( mai ales pensionarii, si mai ales taranii) pentru ca sa fim sinceri -acestia voteaza-restul stau acasa. Daca cineva nu vrea schimbare -de ce sa se mai duca la vot? Si DD inseamna intr-adevar schimbare.
4 CEL MAI IMPORTANT! iata aici niste sondaje, care nu sunt facute la comanda politica, ci de noi cetatenii
Ia priveste aici si convinge-te singur:) Stiu ca te oftici dar asta este Va castiga Dan Diaconescu!

http://www.petitieonline.ro/......31042.html

http://www.petitieonline.ro/sondaj/alegeri_parlamentare-s04331042.html

http://www.petitieonline.ro/......21051.html

Bineinteles ca nu vei crede in aceste sondaje. Daca nu crezi. creeaza tu unul sa te convingi singur;)
Dan Diaconescu presedinte sa starpeasca hotia!
A si era sa uit. Candidatul pentru alegerile locale la Primaria Bucuresti in partea PPDD este Horia Mocanu (el are deja 35 40%) mai mult decat Oprescu.Pam pam!

regis
| regis a răspuns:

Stai linistit, nu ma voi obosi sa combat tampeniile pe care le-ai insirat, incepand de la modalitatea de a alege un esantion cat de cat reprezentativ si pana la a crede ca un om despre care trei sferturi din bucuresteni nu ii cunosc numele va obtine 35-40%.
Dar pana atunci astept sa ma treci si pe mine pe lista celor care se tem de DD rolling on the floor. Nu de alta, dar m-am convins de atatea ori ca Romania e plina de cei ca tine incat nu ar fi de mirare ca intr-o zi sa ne conduca Dan Diaconescu, Capatos sau Madalin Ionescu. Iar Ministerul Culturii, de exemplu, sa fie condus de Magda Ciumac sau Bianca lui Bote.

| Hombre a răspuns:

Cine te tine sa nu-l votezi?

| IMC90 a răspuns:

Nu-l votam pentru ca este cel mai parsiv dintre toti. Are un talent unic in a manipula clasa pensionara si cretinii.
In plus, nu va face nimic (oricum nimeni nu va face). Mai trist e ca s-ar putea sa intre-n parlament, pentru ca multi ''destepti'' vor pune stampila pe el.

| Paulla a răspuns:

Nu-l votăm pentru că e o glumă. Oricum, din fericire şansele ca el să iasă sunt minime.

| Hombre a răspuns (pentru Paulla):

Nu mai Paulla, el e mesia al Romaniei.
Nu ne mai scapa toti dumnezeii universali din c-ăcatul in care suntem.

| Kaℓi a răspuns:

A) Pentru ca nu stiu ce grija ar avea de tara unul care nu-si ingrijeste dantura proprie.
B) Pentru ca e alunecos si smecher.
C) Pentru ca intrebarile alea, la care trebuie sa raspunda cu da sau nu publicul consumator de OTV in fiecare seara, sunt atat de ridicole incat aproape frizeaza cretinismul, si chiar daca nu DD le formuleaza, faptul ca accepta sa fie afisate pe ecran in timp ce el se produce e o dovada a faptului ca nu ia in considerare eventualitatea ca unii dintre cei ce il urmaresc (chiar si accidental) pot sa aiba ceva in cap.
D) Pentru ca nu a gasit-o pe Elodia.
E) Sau din aceleasi motive pentru care NU trebuie sa-i votam pe Becali, pe Vadim, pe... la naiba, nu-mi mai amintesc acum numele altui ciudat care a candidat vreodata la prezidentiale...

| IMC90 a răspuns (pentru Kaℓi):

''Pentru ca nu stiu ce grija ar avea de tara unul care nu-si ingrijeste dantura proprie''.

Numai o femeie se putea lega de detaliu' asta, si sa-l mai puna si ca fiind cel mai important rolling on the floor
D-aia singurii baieti cu care va cuplati sunt pokemonii metrosexuali, ca aia-s ceva mai gay si se ingrijesc non-stop rolling on the floor
Deci cum frate sa te legi tocmai de dantura omului? laughing Eu inteleg ca e parsiv si minte, dar si daca ar fi spus adevarul, dantura nu avea treaba cu competenta sa rolling on the floor
Si apoi va ofticati cand barbatii vor doar femei cu tate mari... E uite fix din cauza aceleasi doze de prostie pe care o aveti si voi cand cereti doar pokemoni metrosexuali rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| 1onika a răspuns:

Ce e asta sondaj de opinie?

| Socaciu_Mihai_1996 a răspuns:

Pentru ca are satelit de la evrei si asta inseamna ca poate fi mason=va face orice ca sa obtina cat mai multi bani>va face haos la fel ca toti