| disnepchanel a întrebat:

Scuzati categoria dar e o mare urgenta. aseara eu cu cativa prieteni am iesit afara. ca de obicei. un prieten a spart un geam de la o masina pe care o avea cineva cunoscut de noi. masina era furata. dupa care un alt prieten a spart alt geam. si cel de-al 3-lea a furat bateria. urmatoarea zi a venit criminalistica. bineinteles si eu am amprente pe masina aia peste tot, dar eu nu am vandaluzato cu absolut nimic si nu am furat din ea nimic. ce e de facut in situatia adta. inca nu ne-a chemat la politie. sa recunosc tot? ce pot patii eu? dar prietenii mei?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Chiar daca nu ai facut nimic, esti acuzat ca fiind complice..cred ca cel mai bine iti va raspunde acest user.
http://www.tpu.ro/utilizator/scyw
Adreseaza-i dansului aceasta intrebare si te va ajuta cu mare drag.
O zi frumoasa sa ai:)

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui un element important pentru un raspuns corect, respectiv ce varsta ai.
Spune asta si o sa-ti dau un raspuns concret.

| disnepchanel explică (pentru Ioandelasal):

Am 16 ani

| Ioandelasal a răspuns (pentru disnepchanel):

Ti-am raspuns la mesajul de pe privat.

| disnepchanel explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar daca tu nu ai facut nimic tot poti fi acuzat de complicitate si normal ar fi sa primesti si tu o pedeapsa

| Fatamuntilor a răspuns:

Din cate stiu eu, de la 16 ani raspunzi pentru faptele tale, dar pedepsele sunt la jumatete.
Tu poti acuzat cel mult de complicitate, asta daca nu ti-ai lasat amprentele pe undeva.
Cel mai bine este daca vei fi chemat sa povestesti tot ceea ce ai vazut
Si sunt de parere sa-ti schimbi si prietenii...te trag la rele.

PS poti pune aceasta intrebare si la legislatie pentru ca sunt persoane care te-ar putea ajuta concret, eu mi-am dat cu parerea.

| disnepchanel explică (pentru Fatamuntilor):

Amprentele mele sunt peste tot si cele alor prietenilor mei.

| robi1990 a răspuns:

Du-te la politie in calitate de martor, pentru vandalizare ori cum risti o amenda,

| BigTimeRush a răspuns:

Depinde ce varsta aveti. Daca voi aveti sub 18 ani parintii vosti vor intra la inchisoare dar daca voi aveti peste 18 ani atunci voi veti intra la inchisoare.Si da, ar trebui sa spui tot ce s-a intamplat.