| cobra221 a întrebat:

Scuze daca categoria nu este buna.

M-a sunat cineva cica de la departamentul de fidelitate Vodafone, cu un numar 0372 140 060 si mi-a spus ca reincarc lunar cu 5-6 euro (chiar fac asta), apoi mi-a facut o oferta nu stiu ce, am spus ca nu sunt interesat, dar pe la mijlocul conversatiei mi-am dat numele, nu mai realizasem ca poate nu vorbesc cu un angajat adevarat. Mai imi spunea si ca ce ofera ei nu se gaseste in magazine, eu sper ca doar incercau sa-mi fure credit din telefon, se poate sa patesc si altceva, acum ca imi au numele? Sper sa nu radeti si mersi de ajutor.

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Esti la abonament?
daca da, te mai suna cei de la Vodafone sa iti faca oferte de care cred ca ai nevoie, eu de exemplu faceam cost suplimentar ca sunam in alta retea, acum mi-au dat 500 de minute in alta retea ( activat de la operatorul care m-a sunat, nu din magazin), la fel mi-a dat si internet.
Doar ca asta e o reinoire a contractului si nu poate fi facuta decat de titularul contractului ( celui care ii vine factuta) si se cer si datele personale a titularului.
Daca s-a intamplat asa, a fost o pacaleala, si nu ai ce sa patesti atat timp cat nu i-ai dat informatii despre tine.

| CataC a răspuns:

Salut
Este pur si simplu o oferta de fidelizare si-atat. Vodafone incearca sa transforme utilizatorii de cartele in abonati, propunandu-le oferte mai avantajoase decat in magazine.
E o practica intalnita la toti operatorii, nu ai de ce sa te sperii.
Daca nu te intereseaza oferta sau nu vrei abonamet din orice motiv nu te va forta nimeni. La fel nu te costa nimic, convorbirea se desfasoara pe minutele lor.
Bafta si stai fara griji

| mihai69 a răspuns:

Și dacă îți știe numele, ce?!? Credit nu are cum să îți ia, dacă te-au sunat ei.
Pune numărul ăla pe lista celor blocate și scapi de ei.