| AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim a întrebat:

Scuze de categorie, dar nu am stiut unde sa incardrez intrebarea. De o luna am achizitionat un telefon de la un baiat Mihai dandu-i acestuia 2 telefoane mai slabe pe acesta mai bun. Acum 2 zile am primit mesaj de la unul Darius pe facebook in legatura cu telefonul si imi spunea ca imi da un Nexus nu stiu cum naiba, oricum acel telefon e mai naspa ca actualul. I-am spus frumos baiatului ca nu vreau iar acesta mi-a spus ca telefonul care il am de fapt ii furat de la o fata din zona. I-am spus ca nu dau telefonul dar acesta tot insista ca ii furat iar baiatu de la care il avea Mihai( cel de la care am telefonul) o furat telu de la nu stiu ce fata. Si mi-o zis baiatu asta Darius ca cica sa il dau pe Nexusul ala naspa ca macar ma aleg cu ceva dar daca vine politia ma aleg fix cu nimic.Si cica fata are actele pe el si tot. Eu am resoftat telefonul asta de 4 ori si am instalat si un costum rom pe el, poate sa dovedeasca cu actele ca e al ei? E posibil ca daca fata vine cu politia la mine la poarta sa imi ia telefonul si sa raman fara nimic? mama mi-a zis sa nu-i bag in seama, ca dor e am dat doua telefoane pe asta si ca sa nu ma ingrijorez cu asta ca n-are nici un drept sa mi-l ia. Mi-l poate lua fata daca vine cu politia? Eu n-am furat nimic si am dat doua telefoane pe el, teoretic am platit telefonul. Mai poate dovedi ca acela e telefonul ei daca eu l-am resoftat de vreo 3 ori si i-am instalat Costum rom pe el? Ma poate lasa fara telefon? Funda! Is speriat putin ca o sa raman fara telefon. Funda! Repede!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FakeSmiley a răspuns:

Buna. Nu stiu ce e ala "custom rom ", dar iti zic ca daca e furat si are cu ce sa dovedeasca asta, da te poate lasa fara el. Si mie mi s-a furat telefonul de catre 2 tiganci, iar telefonul a ajuns la un taximetrist, iar taximetristul a platit pentru telefon si totusi politia i l-a luat pentru ca era dreptul meu deoarece este furat! Si sfatul meu e sa nu mai " cumperi " telefoane asa. Bafta.

| AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim explică (pentru FakeSmiley):

Pai ce fac atunci? ca habar n-am... Daca stiam nu il mai luam

| FakeSmiley a răspuns (pentru AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim):

Nu stiu dar stiu ca e posibil sa-l gaseasca dupa IMEI, cel putin asa mi la gasit mie. eu zic s faci scimbul inapoi, daca mai poti happy

| AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim explică (pentru FakeSmiley):

Cum pot schimba IMEI-ul?

| Valentinaldoilea a răspuns (pentru AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim):

Nu se poate schimba. E unic, asa cum este CNP-ul tau.

| FakeSmiley a răspuns (pentru AnonimulCareVreaSaRamanaAnonim):

Cel mai bine e sa faci schimbul (daca mai poti ) si exact cum a mai zis cineva, nu vei fi sanctionat, dar posibil sa ramai fara nimic.

| Tyby148 a răspuns:

Da poate dovedi cu actele ca este telefonul ei dar tu nu vei fi sanctionat in nici un fel daca o sa spui toata povestea politiei si o sa te alegi cu cele 2 telefoane inapoi cel mai probabil.