| Dana2103 a întrebat:

Se considera santaj daca spun cuiva sa mi inapoieze niste bani ca altfel il reclam la politie? Este vorba de abuz de incredere. Este considerata infractiume actiunea mea?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este infractiune, daca iti datoreaza bani trebuie sa ti-i restituie, tu spui doar ce vei face daca nu ii restituie.

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nici viciu de consimtamant etc

| sopranaCadaverica a răspuns:

De ce, ai facut sex umilitor pe bani si nu ti i mai da inapoi?

| troleibuz a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

De ce esti asa nervoasa? Esti ranita?

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru troleibuz):

Neh, doar imi imaginam povestea ei big grin

Puteai sa iti pastrezi fantezia pentru tine.

E o presupunere, nu fantezie. De ce sa o pastrez, pot sa exprim ce si cum vreau.

O presupunere rautacioasa. Care nu exista daca nu avea scopul tipic femeiesc de a jigni.

| Dana2103 explică (pentru troleibuz):

"Scop tipic femeiesc" imi miroase a misoginism

| troleibuz a răspuns (pentru Dana2103):

Deloc. Femeile au tendinta sa fie rautacioase una cu alta din diferite frustrari. Crezi ca daca ii pareai barbat iti punea intrebarea asta? Misoginismul vine din partea ei.

laughing misogin esti tu ca sustii ca sunt conflictuale toate
Imi pare rau daca femeile din viata ta au fost asa

| troleibuz a răspuns (pentru Dana2103):

Uite cum creezi conflict cu un om care iti lua apararea. Cam misandra.

Poate sunt misandra dar nu intentionez sa menajez un om doar pentru ca imi ia apararea in conditiile astea.Eu nu sunt tu, daca la tine e normal, la mine nu.

Lol, ti ai luat o grav!
Pune mana pe carte si arunca tv ul.

| Dana2103 explică (pentru sopranaCadaverica):

La faza cu sexul acum o vad, ce sa zic, cred ca voiai sa faci o gluma
Cert e ca ai reusit sa ma faci sa rad.

Troleibuz,acum am vazut. Era o gluma, evident. Nu cred ca se lua in serios nici ea cand a scris asta.
Mersi ca ai incercat sa ma aperi dar sa stii ca treaba asta cu invidia n are treaba cu sexele cat are treaba cu oamenii la nivel de individ

Ai citit mult ca sa ai asemenea fantezii telenovelistice si atata nesimtire in tine? Cine te-a facut sa suferi atat de tare? Daddy?

| nicu991 a răspuns:

"Cum imi pot recupera banii daca i-am imprumutat fara a face contract de imprumut?"
Un prim aspect ar fi acela ca puteti sa obtineti o marturisire a imprumutatului scrisa pe o foaie de hartie sau chiar si scrisa pe whatsapp, site de socializare tip Facebook sau chiar o marturisire indirecta.
MESAJELE TEXT va aduc banii inapoi.
De asemenea puteti pune la dispozitia judecatorului si inregistrari video sau audio cu cel care are sa va restituie suma de bani.

PONT JURIDIC: Atentie, probele se coroboreaza intre ele, adica se interpun se aduna si in cele din urma puteti obtine o hotarare judecatoreasca prin care sa il obligati pe cel cel l-ati imprumutat sa va restituie banii.

Grija sa aveti si la termenul de prescriptie, sa nu fi trecut mai mult de 3 ani de zile de la data de la care imoprumutatul si-a luat obligatia sa va restituie sumele de bani.

Cu ce suma ai imprumutat persoana respectiva?

| ljlfj a răspuns:

Nu este dar poti te rog sa mi rasp si mie la intrebare m-ar ajuta mult de tot