| universe3 a întrebat:

Se da scenariul urmator,complet teoretic.
Ca persoana publica,am o unitate de paznici angajati cu contract.
Acestia au fumat marijuana,i-ar vazand asta,cativa soldati in permise care treceau pe langa ei au simtit si vazut blunturile si le-au atras atentia.
Paznicii au fugit si soldatii au alergat dupa ei,in cele din urma,unul din ei a tras asupra lor.
Pe parcursul a cateva ore locul respectiv a intrat sub o criza locala, garzile au impuscat inspre soldati, unul dintre ei fiind ranit grav si murind mai apoi, i-ar acestia (soldatii) deschizand focul si omorand doi dintre ei la randul lor.
Cine e vinovat? Eu ca angajator am vreo obligatie? Pot pati ceva, desi nu am fost implicat deloc in asta?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

laughing ai ajuns si mare scula, te lupti cu soldatii de pe strazi, astia a cui erau, din aia aurolaci laughing
Ai vazut tu soldati in RO mergand pe strazi si cu arme la ei? In RO nici politia nu poarta arme toti laughing da sa mai lase soldatii asa care cum vor
Scenariu tau nu-i bun de nimic, este gen filmele alea in care joaca Van Dame in roluri de 2 lei si 15 bani laughing

Firma de paza umbla cu mitraliere la ei? Dar cine esti tataie,vreun mare mafiot laughing nici presedintele johanesburg nu are asa paza laughing

Cine este vinovat? Firma de paza si soldatii, aia se vor bate si in continuare in cutite, sau in ciorapi mirositori, mucegaiti, ori la tribunal.
Tu ce treaba ai cu paznici, nici o treaba.Aia is angajatii firmei de paza, asculta ce le zic aia, urmeaza regulile alora, bine conform contractului dintre tine si frma aia de paza.

Cum ar veni, te doare la basca ca se impusca aia, ori se dueleaza in bocanci imputiti laughing care put mai rau

| gabicoo a răspuns:

Stai că m-am prins! Băi Ciucă tu erai? Ciucă al nostru!
https://m.youtube.com/watch?v=NgSMRjqq3mU

| Lioana a răspuns:

De vina e cel care a tras primul dar tu ca angajator ai incurcat-o daca nu le-ai facut instructajul de protectia muncii la paznici.

| mi25 a răspuns (pentru Lioana):

De ce este vinovat cel care a tras primul? Dupa care lege?

| mi25 a răspuns:

Soldatii in permisie nu au arme asupra lor. Paznicii, de asemenea, nu au arme asupra lor in timpul liber.
Chiar daca este pur teoretica, situatia prezentata este absurda, nu poate avea loc.