| AlexDorinel a întrebat:

Se dădea bătaie ca lumea la copii acum 20/30 de ani?

Mi-e milă de cei care au fost copii pe vremea aia pentru ca știu ce bătaie se dădea acum 10 ani la copii, da apoi acum 30 de ani.

Pai in străinătate daca faci așa ceva, ai probleme cu politia.La noi până și în 2021 mai sunt părinți din astia brutali.

Trăim in Europa totuși nu în Africa.

Voi ce părere aveți?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca-i o intrebare fara sens, fiindca bataie s-a dat din totdeauna si continua sa se dea, acolo unde parintii sunt violenti, chiar daca acum avem legi care-i restrictioneaza si incearca sa-i opreasca.
Indiferent ca era acum 30 de ani sau azi, un parinte violent tot isi bate copilul, chiar si in strainatate.
Eu si surorile mele nu am mancat bataie niciodata de la parintii nostri, nu a fost necesar, fiindca ne-au educat bine si sanatos si am inteles intotdeauna de cuvantul parintilor.
Violenta in familie exista si in ziua de azi, deoarece provine de la parinti, sau unul din parinti cu probleme mentale, care consuma droguri sau alcool.
Eu cred ca copii sunt batuti mai mult in Europa decat in Africa, fiindca acolo sunt destul de oropsiti de lipsa hranei si a tuturor necesitatilor vietii, ca nu-i nevoie sa-i bata nimeni.

In ce priveste occidentul, sunt reguli stricte si clare cu privire la violenta domestica, dar marea majoritate nu raporteaza, de frica, fiindca dupa ce pleaca politia sunt batuti din nou.

| Mosotti a răspuns:

Acuma e ca acum 10 ani.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai pe naiba probleme. Inca sintem niste primitivi din punctul asta de vedere.

| Lukasssz a răspuns:

Ca si acum, mai sunt indivizi de genul care fac asta.

| Iote a răspuns:

"bătaie calumea" meriti tu pentru intrebarile puse. Zau asa!

| Mirel4412 a răspuns:

Se dadea si inca se da. Si eu am mancat cand eram mic si nazdravan XD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Se dădea bătaie calumea la copii acum 20/30 de ani?"

Da! Si parintii, si profesorii si toata lumea agresa fizic copiii. Avem impresia ca suntem "in viitor", dar pana mai acum douaj' de ani ne purtam ca in jungla cu copiii si unii o mai fac si in ziua de azi. Mai avem mult de evoluat. Trebuie sa mai treaca multi ani ca sa moara toti cei care inca sustin agresarea copiilor si sa scapam complet de astfel de mentalitati. Adica sper, sper
ca o sa scapam.

Suntem impotriva violentei fizice cand vine vorba de oricine, mai putin cand vine vorba de copii. Mi-e scarba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic,si la scoala exista un fel de liniar special pentru aplicat pedepse fizice. Poc-Poc

| InYourPants a răspuns:

Acum 40-50