| Dragosgan a întrebat:

Se insereaza si mai sunt romani care asteapta sa voteze. Dar mai sunt destui care stau acasa si nu merg la vot. Fac apel la cei ce stau acasa in primul rand:Toti ce stati acasa si nu votati faceti un rau tarii pentru ca nu vreti sa votati! Oricum unul din cei doi iese, votati unul, macar de prezenta! Cei ce stau in sectiile speciale se chinuie sa voteze, iar voi ce stati acasa si aveti sectia de votare aproape goala nu votati.Rog userii TPU sa faca ceva si sa votam majoritatea pana la ora inchiderii urnelor. Putem schimba ceva! Acum vreau sa spun ceva celor ce au intarziat la vot, dar vor sa voteze Basescu:Userilor, Basescu 4 ani a dat persoanelor care i numeste acum moguli tara asta.Nu a facut nimic, A vandut flota tarii, A fraudat alegerile facand turism electoral in primul tur, A facuta pe ficasa,, Miss frumusetea europarlamentara,, A bagat tara intr-o datorie imensa la Fmi...Si multe altele. Cei ce voteaza cu Base gresesc.De aceea vreau sa va spun ca doar Geoana ne poate salva.Veti vedea daca il votati cu ce ne poate ajuta! Daca voi il considerati comunist eu il consider mai democrat decat basescu! Si asta ca sa inchei:Acum mergeti la vot si renuntati la idea ca Base e presedintele ideal, cea ce nu e?

Răspuns Câştigător
| doar.eu a răspuns:

In sfarsit un om care vede ce se petrece in tare asta! Bravo, te admir.Eu acum ma duc sa votez (Geoana desigur)

11 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Da, ai dreptate, dar fiecare are dreptul sa decida, deci mergeti si votati!

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Mai pe mine partea cu mogulii ma amuza rau de tot. Pai mogulii astia sunt niste nenorociti, niste criminali de razboi, niste oameni care sunt certati cu legea(ha ha ha nu mai pot de atata ras dar ei sunt liber si ii cearta taticul Basescu ca nu au fost cuminti si ca o sa aiba grija de ei. Stati sa-mi revin din ras ), pe cand rromii -nu se zice nimic de ei. Mucles. Pai cati moguli sunt? Ce fac ei, astia 3-4 care sunt enumerati? Pai au asigurat la niste oameni niste locuri de munca, platesc niste impozite la stat, au niste fundatii care ajuta si copii bolnavi de boala care amintea Basescu la confruntare(leucemie) (saracu, pana acum nici nu era vreun caz de copil bolnav de leucemie. Oare cine o fi? Cum de a aflat?), doneaza din banii pe care "ii fura"de la stat si pe la leagane de copii, etc. Acum sa revenim sa spunem si despre rasa pe care PD-L o ridica in slavi. Rromii au drepturi, noi romanii nu prea, rromii nu muncesc, noi romanii muncim ca sa-i intretinem si pe ei si pe toti cei 10 copii pe care ii are fiecare familie de t. n., ei nu platesc impozite si nu aduc nici taxe la buget, noi romanii ohoho, ei nu sunt moguli. Sunt pur si simplu t.ni. De ce statul nu a luat nici o masura ca aceasta rasa sa aiba si ei o contributie ceva la buget? A, mai sunt astia care arunca cu banii la sapte mile distanta cu o transparenta iesita din comun ca Leo de la Strehaia, Bercea Mondialul(finul lui Stolojan) si altii ca ei care nu se ia nici o masura inpotriva lor. Cred ca astia platesc atat de mult la buget. Au si carti de munca. De astia nu se vorbeste?

| User a răspuns:

Hai sa fim seriosi! PSD e partid comunist. ori numai de asa ceva nu avem nevoie... + ca e plin de mafioti: Hrebenciuc, Iliescu, Nastase, Patriciu (PNL), Voiculescu, Vantu si multi altii. Cel putin PD-L e un partid mai curat.

Daca iese Geoana va fi vai de noi.

| pepe a răspuns:

Citeşte şi o altă părere.
http://voxpublica.realitatea.net/......19246.html

| Irina a răspuns:

Cu ce drept imi spui tu mie ca gresesc? Si cati bani ai primit pentru textuletul asta atat de "suculent" (ca sa nu spun altfel)?

| Summer Memories a răspuns:

De acord cu tine, ma bucur din tot sufletul ca mai gasesc pe cineva in lumea asta care nu se lasa pacalit/a de Basescu, ca in rest toti au ochii inchisi.

| alex2009 a răspuns:

Sunt in totalitate de acort cu tine. Jos Basescu. daca iese tot el... O sa traim ca omu, si mancam cea taiat Ciomu... te-ai prins? asteptam ora 21 sa vedem verdictul(a raspuns mama)

| unu a răspuns:

La ce ne mai indemni atat ca oricum iese geoana. Are 3 % in fata lui basescu. Daca era invers intelegeam.

| bluesky a răspuns:

Bine zis!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Discutiile politice nu isi au rostul pe site-ul asta si chiar am sa rog admin sa inchida postarile, gata mi-a ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"sunt"!

Întrebări similare