Eu cred ca inca traim intro lumea foarte discriminatorie, asa ca fiind o femeie si de culoare sansele sa aiba un venit mai mare decat un barbat e destul de mica... asa ca documentarul ala al tau facea referire la un esantion irelevant pentru a trage concluzii din astea
Nu prea cred. Am vazut chestia asta si in Romania, sunt mult mai multe fete care termina un liceu sau o facultate decat un baiat. In America e 2 la 1 fete baieti de culoare care termina o facultate. Multi au abia liceul din pacate. Si ele se vad superioare si asa prefera sa moara singure decat sa il ia pe unul care face o treime din banii lor anual.
Ce ai vazut tu e o manipulare grosolana, o idee falsa pe care presa vrea sa o bage in cap oamenilor!
Femeile alea sunt singure fiindca prefera sa nu aiba obligatii fata de un singur barbat si astfel pot " zbura din floare in floare ". Deci sunt femei emancipate si atat! La fel se intampla si la femeile europene din tarile din Vest!
Si ca sa-ti spun o barfa pe care am auzit-o in Franta, femeile de culoare sunt foarte afurisite! Daca negrii ti se par periculosi, cica ele sunt mult mai rele decat ei si decat sa te incaieri cu o negresa mai bine te bati cu cel mai mare si musculos negru, ai mult mai multe sanse sa scapi intreg.
Ce ai vazut tu e o mare prostie. Poate asa vad negrii casnicia. Poate ei se casatoresc din interes ceea ce cred ca vor avea zile negre tot restul vietii daca nu se iubesc. Casatoria este bazata in primul rand pe dragoste si intelegere. Putini si prosti sunt cei ce se casatoresc din interes.
Astea sunt doar motive, tampenii daca te simti singur iesi si te casatoresti iti faci si tu acolo o cunostiinta. Ele au o mandrie poate sau au avut cine stie ce relatii( mai sunt si americani si fara suparare nu sunt cel mai destept popor) Merita sa mori singur? asta e doar o intrebare la care tu poti raspunde.
Daca au destui bani incat sa se intretina singure, de ce ar tine cont de salariul potentialului partener si pe baza asta ar fugi de aia care castiga mai putin ca ele?
nu le-am inteles niciodata p-astea care considera crucial ca salariul lui sa fie mai mare.
foamea in gat care atenteaza si la banii aluia care munceste pana la urma pentru el, ca asa e normal, sa muncesti pentru tine, nu pentru niste putori si foamea in gat materialiste care nu se satura niciodata si vor sa fie tinute in puf.
eu una nu as putea niciodata sa cer cuiva sa-mi cumpar ceva, si e mult mai misto sa-ti cumperi chestii pe banii tai, munciti de tine. e mandria mult mai mare si placerea mult mai mare.
mi se pare umilitor pentru o femeie sa fie intretinuta de cineva.
astea nu sunt femei adevarate, femeia adevarata e aia independenta care nu are nevoie de banii nimanui.
nu merita sa moara singure, specimenele astea de care zici tu merita doar sa moara.
Nu stiu ce sa mai cred, sincer. Ma uitam la raspunsuri la multe intrebari pe aici si multe fete ( si baieti ) spun ca vor dragoste si prostii din basme dar multi ar prefera sa moara singuri doar daca ala nu are destui bani sau aia sanii destui de mari. Stiu pe cineva in particular aici care ar zice ca de ce ar lua un barbat de genul (care ia mai putin ca ea ) ca o trage in jos (posibil zice asta ca deja are sot si inca e tanara si nu stie ce e aia singuratatea ). Am vazut un raspuns de al tau care ziceai ca te atragea unul cu Dacia pentru ca avea un carcter mai aparte, si ca multi barbati cred ca numai masina conteaza, daca ai Lambroghini esti fara griji. Atatea prostii ma fac atat de confuz
Daca stai sa analizezi toate prostiile despre societate, ajungi la Voila.
da-le dreacu, sa ramana singure, cu ce te afecteaza pe tine?
traiesti pentru tine, sau ca sa muncesti ca fraierul pentru toate rapandulele arfiste razgaiate?
asta e gandire cel mai mult influentata de anturaj si de familia lor, care le-a razgaiat si le-a bagat in cap tot felul de prostii, ca daca iau unu mai modest ca ele se fac de ras in societate si fata de cei cunoscuti.
muncesti din greu si castigi mai mult ca ele nu e bine, ca nu mai ai timp de fundurile lor razgaiate, castigi mai putin, nici asa nu e bine.
nu vei multumi oricum complet niciodata pe nimeni si vei fi oricum criticat orice ai face si oricat ai castiga.
nu te mai consuma ca nu merita.
Classiffied întreabă: