| Inferno a întrebat:

Se pare ca victoria i-a scapat lui Ponta printre degete.
Oare ne-am trezit in sfarsit?

Răspuns Câştigător
| sappy a răspuns:

Oamenii si-au transformat frustrarea trecutului in forta schimbarii!

11 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Eu sper doar atat ca Romania cu Iohannissa fie una a lucrului bine facut precum a promis. Oamenii au dat o palma invechitei, coruptei si fost comunistei formatiunii rosii psdiste.

NOname
| NOname a răspuns:

Da, eu zic că în mare parte ne-am trezit.

https://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY

| Inferno explică (pentru NOname):

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Romania pare sa fi nimerit in sfarsit drumul cel bun.

| NOname a răspuns (pentru Inferno):

Da, cu dreapta pe drumul cel drept.hee hee

| Jardelin a răspuns:

Bai nene tu ai proprietatea termenilor? Poti sa spui ca i-a scăpat victoria printre degete cind pierde la jumătate de procent sau un procent maxim. Diferența dintre ei este de 6-7% deci nu putem vorbi de o pierdere "la mustață".

| Inferno explică (pentru Jardelin):

Cand am postat intrebarea diferenta era mai mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Online-ul a făcut diferența" - Klaus Werner Iohannis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca tot Ponta rămâne prim ministru. Trebuia sa fi scăpat de el de la șefia guvernului. Acolo se iau decizii. Președintele nu face decât sa ne reprezinte înafară.
S-ar putea sa fie aceeași Marie cu alta pălărie. Nu va mai amagiti!

| Buresbista123 a răspuns:

Trezit?-)) lool, u chiar crezi ca Johannes si Ponta sunt diferiti, te asigur ca pana in 2018 iti vei da seama ca sunt la fel, multa naivitate in ziua de azi peste tot pe mapamond, prea usor sunt manipulati oamenii

| Inferno explică (pentru Buresbista123):

In 2018 o sa radem recitind postul tau.

| Zenicide a răspuns (pentru Inferno):

In 2018 inca o sa platim toti campania electorala al lui Ponta care a investit cu 900% mai mult decat Iohannis, din banii nostri desigur. Eu sunt multumit si asa, si cu siguranta nu o sa mai plec nicaieri, stiind ca tara mea nu e alcatuita in totalitate din prosti.