| kosti78 a întrebat:

Se poate strica un act de vanzare-cumparare al unui teren cu, casa, doar pe baza unei copii dupa certificatul de mostenitor fara a prezenta originalul la notarul public?

5 răspunsuri:
| rizbytzu a răspuns:

Pai nu-s eu so desteptul dar actul de vanzare-cumparare e inrevocabil trebuie sa umbli prin tribunal si sati ceri dreptul la pamant

| Andruta a răspuns:

thinking din cate stiu eu actul de vanzare`cumparare nu este atacabil.
doar cel de donatie thinking
oricum, consulta un notar.winking

| rizbytzu a răspuns:

Pai nu-s eu marele destept dar stiam ca un act de vanzare-cumparare nu se poate atacam decat in tribunal

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Un act de vanzare-cumparare nu se desfiinteaza la notarul public ci doar prin intermediul unei actiuni in justitie. Esti foarte neclar, te rog sa prezinti situatia in detaliu, respectiv partile contractului de vanzare-cumparare, mostenitorii, de ce si cine vrea sa desfiinteze contractul. Poti sa scrii tot aici ori sa-mi scrii pe privat si o sa-ti dau un raspuns concret. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actul de V-C,poate fi atacat in justitie numai daca se face dovada ca a fost incheiat sub presiunea une persoane, sub amenintare, etc.in nici un caz cu un certificat de mostenitor; notarul care face asa ceva, din orice motiv, este un timpit si poate face ani grei de inchisoare.