Cum sa nu. Exista o groaza de curieri că trăiesc doar din asta...și sigur iau mai mult decât minimul pe economie.
E foarte bun raspunsul, e exact ce cautam. Ce conteaza ca raspunsul e dat de chatgpt sau alte programe AI.
Pai și tu de ce nu ai căutat pe chatgtp?
Nu am cont pe open ai ala si de ce sa ma complic cand pot face altii pentru mine pentru celebra '' funda '' care nu inteleg cu ce va ajuta funda aia
Oo vai e greu tare sa dai un click sa te logheze cu Gmail... Spamul cu răspunsuri de pe chatgtp e interzis pe TPU.
Ai sters si raspunsul acum? Mama da ce oameni. No bine hai ca sterg si eu intrebarea
Câștigi în funcție de cât livrezi. Și poți câștiga destul de mult - dacă ești tânăr și te miști rapid prin oraș. Dar ce te faci dacă ți se strică mașina?
Am un amic: 20 de ani, condiție fizică excelenta, are scuter și bicicletă modificate pentru genul ăsta de activitate - câștigă și 7.000 lei/lună dar nu știu cât va rezista.
Pe scurt nu. Tot la fel o să îți iasă cu chiu cu vai. Lăsa-ti serviciul și apuca-te de ceva de genul doar daca vrei fii freelancer in loc de angajat, sa îți faci programul singur, altfel nu te ajuta cu nimic, nu o sa câștigi mai mult decât poate cu chiu cu vai daca reziști sa livrezi 12-14 ore pe zi și în weekend, plus că există riscul să stai cate o ora două degeaba că nu ai comenzi pentru orele in care nu ai comenzi nu vei fi platit
anonim_4396 întreabă: