| fleser a întrebat:

Se tot spune ca imaginea Romaniei este patata de infractorii romani din strainatate! Si intreb.Care imagine?

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Imaginea de tara normala cu oameni normali, care nu fura, nu omoara, nu cersesc...asa cum sunt eu sau tu!

Răspuns utilizator avertizat
| annie_9752 a răspuns:

Buna intrebare! Care imagine? Probabil... ah, nu stiu.Pai,nu avem o imagine aparte, dar macar le eram oarecum indiferenti celorlalti, adica nu ne urau si eram un popor ca oricare altul.Totusi,trebuie sa recunoastem ca persoane precum Nadia Comaneci, Hagi etc., au dat Romaniei culoare, farmec! De exemplu, am vazut acum ceva timp o emisiune-concurs straina la care erau si niste romani, iar prezentatorul a zis:"Aa, Romania! De acolo vine Nadia Comaneci!"Vezi tu, faptul ca exista astfel de persoane datorita carora suntem inca recunoscuti pe plan mondial si care formeaza imaginea Romaniei nu e chiar ceva neinsemnat.

Poate au trecut timpurile noastre bune, dar eu cred ca vor mai veni altele.Sa spunem ca trecem doar printr-o perioada mai putin buna pe care o vom depasi in curand!(fara putin optimism, nu merg lucrurile).

O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea mult Teo pentru unii...

| ellutza a răspuns:

De fapt nu este vorba de o imaginde anume. Romania este o tara, pe harta lumii dar problema este in felul urmatori : cand se aude prin alte tari de romania este vorba doar despre : un hot, un violatr, un jefuitor, un criminal... deci astia fac Romania cunoscuta in lume! Cam asta-i laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Flav a răspuns:

Gresit. Treci tu cu masina prin capitala intr-o dupa-amiaza, da o raita printr-un sat romanesc, strain fiind, pentru cateva minute, fugi intr-un cartier cunoscut periculos, viziteaza zonele muntane de la noi, sa vezi daca te mai intorci cu masina intreaga, lasa-l sa se plimbe printr-un parc sau pur si simplu pe strada sa vezi cum unul altul arunca cate-un chistoc de tigara sau o samanta.
Noi ne facem imaginea.

| thealchemist a răspuns:

Exact. care imagine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e patat nimic. Imaginea Romaniei e patata de romanii de la Microsoft sau de la NASA, dar de aia nu se zice nimic, ca ei nu fura. Mi se rupe de straini si de ce cred ei. De ce? Fiindca ei (ne-)au furat de-a lungul istoriei pana la piele. D-aia-s bogati acum. Care-s hotii?

| andreutza89 a răspuns:

Oimagine de cacao are romania nu cei din guvern au facut-o sa fie asa? pai pe cine sa dea vina? hai sa fim seriosi