Nu stiu daca se va interzice, cred ca este o exagerare. Cred ca ar fi corect sa se impuna obligatia dotarii autovehiculelor cu dispozitive care sa reduca poluarea si sa fie interzise in circulatie doar cele care nu respecta normele de poluare. Numai bine!
O,daaa.´Legea p...´adica pe masinuta mea, astia imi cer 2000 euro s-o inmatriculez (si jur ca nu scoate nici un pic de fum) in timp ce pe strada mea trec zilnic camioanele lui strabunicu! Daca iesi in momentul ala din casa ajungi la urgente ( dezintoxicare).
Interzicerea fumatului in spatii deschise este cea mai mare tampenie.Practic voi fuma doar la mine acasa sau in vizita la prieteni,ca in locuri publice(localuri, restaurante, baruri) deja nu se mai poate fuma!
Inca 2-3 legi de-astea minunate si ma intorc de unde am venit(eu si altii).
Acum la tv, emisiunea ´Nasul´ se dezbate problema asta! Se pare ca va fi interzis fumatul doar in locurile publice inchise.
Interzicerea fumatului in localuri este o absurditate.De la 1 ianuarie nici germanii si francezii au primit aceeasi interdictie.Mi se pare o masura prea drastica, de fumat oricum se va fuma la fel.
Total de acord. Sa fie interzisa circulatia camioanelor alora care scot un fum negru, de zici ca a venit noaptea. Cit priveste fumatul in locurile publice. Era deja o lege care prevedea existenta locurilor de fumat in institutii si impartirea localurilor in zone pentru fumatori si zone pentru nefumatori. Legea aia e suficient de buna. Sa le interzici fumatorilor TOTAL fumatul, e aberant. Pe de o parte, pentru ca este un viciu si de el nu scapi batind din palme, pentru ca asa i s-a nazarit guvernului. Pe de alta parte, pentru ca este optiunea fiecaruia daca vrea sa fumeze sau nu si nu are nimeni dreptul sa-si bage nasul in viata omului.