Eu nu m-as fi intors de la scara, ci intram in scara si daca avea chef sa vina sa ii prezint, ceva sa vina el sa ma caute.
Astfel de jmecherasi pe post de politisti merita sa fie tratati exact asa cum trateaza si ei. Abuzeaza acum de "putere", pentru ca dupa terminarea starii de urgenta, nu mai au mare treaba cu oamenii daca stii cum sa-i iei.
Daca viitoare sa scoti mobil si inregistrezi toate convorbirile, spui ca asa te-a invatat la scoala sau la serviciu. Ai dreptul sa faci asta, pentru ca esti pe spatiu public, pentru ca noi, ca popor, am ajuns sa ne aparam de institutiile statului care ar fi trebuit sa ne apere si sa ne asigure drepturile.
Nu faci nimic, ai dat peste un nesimtit care nu s-a abtinut sa nu te atace. Preferabil sa taci din gura si sa nu raspunzi, ca sa nu dai apa la moara, iscand vreun conflict.
Este suficient sa spui ca-i "preferinta personala".
Apropo, ai cercel doar in urechea dreapta?
Fiindca codul spune ca gay-ii au cercel in urechea dreapta.
Ma rog, traiesti in Romania, unde gay-ii sunt inca injosititi si priviti ca o specie inferioara a barbatului.
Ai grija de tine si evita conflictele!
Am cercel doar in urechea stanga...
Nu am idee daca cei din Romania stiu de acest cod, cum stim cei din occident. Doar cercelul din urechea dreapta, simbolizeaza ca esti gay.
Asadar, politistul ala ori a facut-o in necunsotinta de cauza ori este homofob si nu s-a putut abtine.
In alte timpuri, poate ar fi meritat sa-l duci prin judecata, dar in situatia actuala, da-i pace si fa-te ca nu ai auzit.
Nu mai e de mult valabilă, sunt o groaza care au ambele urechi găurite sau una din ele si ca sa vezi purtătorii nu sunt nici pe departe gay.Dar la ce intelect au lucrătorii Poliției Române nu prea ai la ce sa te astepti.
Salut.In primul rand ca trebuia sa iti vezi de drum, sa intri in bloc. Daca dorea ceva trebuia sa vina dupa tine.Te-o fi văzut mai usor de intimidat. Politistul nu e Dumnezeu.Pe urma gândește-te că e vreun frustrat care a fost constrâns să devină milițian din cauza sărăciei/incapacității de a invata o meserie serioasă.Nu lua in seama vorbele unor astfel de Gigei care judecă după aparențe.Pe unde locuiesc eu sunt si polițiștii cu cercei in urechi.Si eu port unul discret in urechea stângă de ceva si crede-mă că nu am fost niciodată tinta vreunui mișto(poate si din cauza faptului că sunt înalt si bine facut), ma simt in continuare bărbat.Nu as renunta la el.Trebuie să înțelegi că trăiești intr-o tara cu mentalități retrograde.Cat despre ce poti face...nu are rost sa iti pierzi timpul, ăștia au întotdeauna dreptate in cazul unei reclamații, mai ales ca nu ai niciun martor, nicio înregistrare.