Sunt sanse mari, de peste 50%.
De altfel eu sunt de acord cu contraceptia dar cu avortul, in general, nu sunt de acord, cu unele exceptii grave, respectiv daca conceptia este urmarea unui viol, nasterea ar pune in pericol viata mamei sau a copilului, fatul s-ar naste cu grave malformatii si altele asemenea.
Atat timp cat nu o sa faca (populatia din EU) ce face acum populatia din Georgia, de 99% as pronostica eu.
Cu conditia ca majoritatea parlamentara (de 66% din Parlament parca e nevoie) sa fie si ea extremista si nationalista.
Ar fi cam deplasat! Totuși în Rusia și Belarus pe care o lauda, contracepția și avortul sunt legale
Daca ajung "suveranistii" la putera sansele-s mari sa se intample la fel si in UE, insa chestia asta cu avortul si altele, sunt chestii nu prea importante, ca exista masuri de contraceptie si nu prea se intampla, trump asta nu face nimic serios pentru economie, ca lumea de aia l-au votat ca fraierii, pentru niv de trai mai bun, ca is vai de ei din ce in ce.
Democratii sa nu se mai agite nici ei pentru ceva neimportant.
Asta e asa sa distraga atentia de la adevaratele probleme care sunt in SUA si in lume.
Insa in UE nu vor ajunge "suveranistii" la putere, vor ei dar inca nu au sanse.
Am zis suveranisti in ghilimele pentru ca sunt extremisti de dreapta, nu sunt suveranisti pe bune adica patrioti, sa fie tara tara, sa nu ne conduca nimeni, dar sa colaboram cu occidentul, SUA si alte tari pentru diverse, comert, etc, sa apere productia romaneasca de aia si ailalta, sa dezvolte tara, si asa mai departe.
Daca esti patriot, nu poti fi izolationist sa te duci dracu de tot.
Se pare ca faci parte din grupul celor care stiu sa citeasca dar nu inteleg despre ce este vorba.Ai idee macar ce inseamna contraceptie?
Andrei12 ce lipsa de educatie ai! Dai ignor imediat ce raspunzi si nu astepti nici macar raspunsul
Mai troll mic ce esti, esti tot ala de da ignor la toata lumea? De asta ai intrat si ti-ai mai facut un cont? Ia mergi tu frumusel la scoala ca sigur esti minor mucos si n-ai ce face decat sa stai numai pe internet!