| Vali215 a întrebat:

Se votează a doua oară? Se pare că 22% au votat cu o imbecilă.

40 răspunsuri:
| sofisis a răspuns (pentru Vali215):

Asta stie limba romana cum stiu eu mongoleza...la mine in cap.

| Celcestietot a răspuns:

Ce a facut neamtul asta pentru romani? Va spun eu ca nimic bun nu a facut, ba chiar mult rau! Vreti sa ii votati coruptia si inca 5 ani de chin in frunte cu el? Votati toti coruptii din cauza IQ-ului sub 70. Va credeti destepti? Eeeh, uite ca nu este asa, iar dovada este presedintele care nu este de sex feminin. Sunteti orbiti de propaganda noului Hitler de pe YT. Ce, daca a facut un trailer bun, inseamna ca asa va fi si filmul pe care il platiti laughing? Atatea case din bani de meditatie cica...

Pana la urma, romanul si uleiul, doar ca asta nu ne-a dat nici macar ulei rolling on the floor!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Vali215):

Si asta-i destept de baune: http://bit.ly/2EBQaQj

| Celcestietot a răspuns (pentru Salontanul):

Pai normal, doar este neamt rolling on the floor!

| aXy99 a răspuns (pentru suntserios):

Formularea mea a fost nefericita, voiam sa spun altceva, dar nu am mai completat si, din cate vad, s-a inteles cum ca ar fi trebuit sa obtina 50% dintre voturile exprimate.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nici macar sa scrii corect cuvantul nu esti in stare. De interpretarea unui text nu mai zic. Dar cand presedintele partidului pe care il idolatrizezi este analfabet, nu stiu ce asteptari am de la un pulifrici ca tine laughing

| relian a răspuns:

22% au votat cu o inbecila si restul cu un mutalau laughing mai lipsea un surd si tabloul era complet laughing

| relian a răspuns (pentru Celcestietot):

Ai uitat si de zahar, ai spus numa de ulei laughing, mutu da cu casele nu cu ulei si zahar, pai ce dracu umbla el cu ulei, el araunca cu case cu din astea grele laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru relian):

El este Santa Klaus și numai ce vrei de la el nu îți aduce. Eu cred că ne va promite case la fiecare care îl votam acum, doar ne va promite... rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Pe 24 o sa fim 90%, viorica e noul iliescu"
in alta parte ai zis "neamtul e pa".

Si acum vrei sa te cred cu 55% psd la locale? laughing)

Intelegi de ce te iau in ras? Ca spui prostie dupa prostie happy

FORTA IOHANNIS SI PNL!