Cred ca vor sa rezolve amiabil problema, respectiv sa-ti restituie banii platiti pe carne.
Poti cere doar pretul platit si daunele nu ti le da OPC, acesta poate sa-i sanctioneze doar. Daca nu le dau din proprie initiativa le poti obtine doar prin judecata.
Daca ei dau din proprie initiativa si eu accept, ma pot baga la luare de mita si santaz.
Fii serios, luarea de mita si santajul nu se pot aplica la aceasta situatie. Tu nu esti functionar si nu le-ai cerut o suma mare de bani ca sa nu-i reclami, deja spui ca i-ai reclamat.
Parerea mea este ca luarea si darea de mita si santajul sunt sanctionate indiferent daca sun functionar public sau nu.In fine, nu ma voi umili in fata lor acceptand diverse servicii de'ale lor.
Normal e sa ii reclami... el s-ar putea sa incerce sa te abureasca... tu tine-te bine si nu te lasa pacalit, sunt niste hoti care ar face orice sa te fure la buzunar si daca tie frica de luare de mita si santaj, nu lua banii daca ti se ofera :*
Daune materiale si daune morale. Daca ai mancat sau ai dus acasa acel muschi o poti reclama cu mare incredere, cei de la Unicarm sunt sub orice critica, nu mai cumpara de acolo!
Si de intrebari te va intreba daca ai dovezi, daca ai vazut-o facand asta daca vrei sa depui o plangere la protectia consumatorului, detalii...
Deja sunt reclamati! Astept OPC-ul sa vina sa ia probe din carnea tocata.
Bine atunci! Dar ai gustat din acea carne? Sau ai dus-o acasa?
Nu,nu am gustat-i! Inca e in frigider, pastrata ca proba pentru o posibila viitoare judecata.
Aha,foarte bine ca ai pastrat-o pentru ca le poti arata dovada si vei avea sanse mai mari ca sa primesti mai multi bani ca despagubire.Si din banii de despagubire iti vei cumpara o bucata noua de carne dar nu mai cumpara de la Unicarm ca e jale de ei...
Chiar ca e jale!
LisaJulie întreabă: