Seara buna! As vrea, daca se poate inainte sa pun intrebarea, ca cei ce raspund sa argumenteze, iar raspunsul sa contina inceput, cuprins si sfarsit.
Dupa parerea voastra, daca nu e prea traziu pentru un astfel de subiect, de ce nu este posibila monarhia ca forma de guvernamant in tara noastra.Sau daca este posibil, cum?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
De ce-ti trebuie sa te conduca cineva? ciolanu oricum il rog cateii cai de stanga dreapta monarhie tot un drac, monarhia da frumos cand au venit rusii sa **** pe el Mihai si-a luat coada intre picioare si sa carat l-a durut in cur acuma a venit sa-si ia pamantul care la avut ( luat cu japca de pe munca saracilor ) asta e monarhia la noi dai dracu pe toti.
Monarhia ar fi singura sansa pentru tara asta, parerea mea.Din mai multe considerente. Avem Casa Regala din dinastia Hohenzollern, cea mai prestigioasa din lumea, cea mai influenta.Stiai ca daca Regele Mihai nu capitula atunci peste 50 de studenti urmau sa fie executati in curtea Pelesului? A fost obligat fortat.Eu as vrea monarhia pentru a scapa de baroni.Stiu ca este oarecum o utopie, dar as vrea sa cred ca nivelul de coruptie din Romania este mult prea mic sa atinga dinastia Hohenzollern.Si in plus, ca sa fac o glumita, suna mult mai bine "In numele Regelui" decat "Pentru tara si popor". Popor care a lasat ca tara sa fie furata sistematic.Pe principii non-democratice.Adica daca furi, macar fa-o sa para legal.
Ai o parere buna despre niste nenorociti care au inrobit oameni si sau ridicat pe sangele si sudoarea unor necajuti ce se vinde ca a facut el maretul gest a fost doar de ochii lumii sa nu ii bage un glont in cap oricum cand a plecat din Romania a plecat cu bani a avut tot cand astea din tara ai de ei n-a avut curajul sa moara demn a fugit ca o curva. Cat despre comunism nu a fost bine Ceausescu a fost nebun dar a facut ceva multi traiesc din cauza ca al a interzis avortul la cate curve avem in tara oficial din 89 pana in 2010 au fost 21 000 000 de avorturi si miliarde din anticonteptionale ca alea sunt astea suntem nu toti mai sunt o mana care nu e asa printre ei ma socotesc si eu, Ceausescu a lasat in urma blocuri case industrie cand astea nau reusit indca sa fure ce a facut el deci daca e sa judeci la rece daca nu veneau comunistii Romani acuma era ca Tarzania!
In legatura cu comunistii ai dreptate.Stiai ca Ceausescu a construit fabrici in aporape toata Africa de Sud? In ziua de astazi, guvernele Africane au datorii fata de statul roman de ordinul miliardelor de dolari. Datorii pe care le-am recupera, daca am avea un Rege si nu un presedinte.Presedintele, forma sa de guvernamant este republica.Republica este subordonata aliantei nord atlantice, in cazul nostru. Daca am avea Monarhie nu am fi obligat sa raspundem in fata consiliului NATO.Pentru ca la fel ca si Papa, regalitatea nu se supune legilor oamenilor.Africa este oricum un caz pierdut.Soldati copii, genocid, etc...Noi, care avem atatea de recuperat de la ei de ce sa nu o putem face? Bomb those bastards pana ne dau banii.Si NATO nu ar avea ce sa zica...Acum, chiar si daca am recupera datoriile.Ce se va intampla cu banii este la ordinul speculatiilor si sperantelor.Dar totusi, exista speranta. Extrapoland pe situatia actuala nu avem nimic si nici nu vom avea.
Nu de bani avem nevoie noi te vad deschis la minte esti scolit ceia ce mie nu mi-a placut niciodata sa intru in detalii si minuni din astea mie mia palcut sa inteleg principiul cu detalii nu ma ocup. Banii sunt doar o lesa ei ii emit ei fac ce vor cu ei e o prostie noi avem nevoie de pamant ceva fier techologie dao naibii o facem si traim bine n-avem nevoie nici de europa de nimenia avem nevoie ca lepadaturile care acuma is in Romania sa inteleaga sa fie oameni sa se bucure de viata, s-ar putea trai fara bani daca toti ar intelege ca ar putea trai cam cum ar trai un neamt la el in tara cu 2000 de euro avandu-i sai sparga pe ce vrea. Sa-ti dau un exemplu ai o masina poti so recliclezi 95 % din ea mai pui 5 % si iti faci alta fara sa dai mii de euro pe ea n-avem nevoie de nimenia avem nevoie de noi insine da monarhia ar fi buna daca ar fi liberalista nu capitalista si indoctrinata sa puna lesa cu banu pe noi astea tiparesc bani si noi pentru 200 de euro muncim de rupem si asa n-avem unde asta pentru ca suntem PROSTI si inghitim tot rahatu! Oficial 60 % din suprafata Romaniei e vanduta la straini veneau aia si tipareau valuta hartii igienice si le schimbau la noi in tara pe pamant de aia si e ron la noi si nu euro! daca ar fi euro is nevoiti sa traim o viata macar la 1000 de euro pe luna ca si ei dar siau batut joc radeau cu curu de noi au si de cine .
Eu nu cred in nimenia nu astept de la nimeni dar trebuie sa intelegi ca ne au la mana cu banu degeaba stii daca nai unde sa schimbi pe bani iar banu e manevrat cum vor ei asa ca laso naibii trebuie sa ne trezim si sa scoatem banii din circulatie sa fim ok dar omu e curva nu degeaba pestele de la cap pute.
Sincer simt ca pot dezbate si filozofa cu tine in mai multe domenii.Ai mare dreptate in ceea ce spui, dar simt putina capitulare in randurile tale.Adica speranta moare ultima.Si speranta vine in urma unor actiuni interprinse in acest sens, nu de la sine.Dar acum e putin cam tarziu si pe langa bateriile de la tastatura, mi se termina si "bateriile" mele.Mi-a facut placere sa dezbat acest subiect cu tine.Chiar nu ma asteptam sa ia cineva in serios intrebarea mea.Multumesc! Ai idei avangardiste si ancorate in realitate.Dar daca imi permiti, ti-as propune sa incerci sa vezi situatia si in alta lumina, intr-o lumina mai buna! O seara placuta!
Vorbesc din cunostinta de cauza unchiu lu maimea a fost securist de soi lucra pentru Nicu Ceausescu nu ma mandresc cu asta dar cat de nebuni au fost ei au fost patrioti daca ramanea Mihai ca rege nu-i, Romania era ca o jungla intre Moscova si Europa, stateam la cort, nu a fost bun comunismul dar cand Ceausescu a scos capu din moloz lau ucis!, oricum Monarhia e cea mai mrea conducere nu poti sa intorci o pereche de chiloti pe dos si sa ii porti si sa zici cas curati asta e Mihai!
As vrea sa intelegi ca dintre doua rele eu il aleg pe cel mai putin rau.Nimic nu il scuza pe Mihai.Dar el macar are un motiv, ca e legitim, ca nu e.Nu mai conteaza.Dar Basescu, conducerea actuala, ce are? Nimic!
Ti se pare normal sa muncesti si sa nu scoti nici un ban doar ca asa vor ei ca doar ei conduc moneda!, ti se pare normal ca un fermier care are 100 de vaci cu lapte sa castige 14 000 de euro profitu lui pe un an cand el da 100 de vitei la an ia 150 de euro dar se duc pe intretineri, si da 648 000 kg de lapte si nu-ti spun ca investitia a fost de 200 000 euro! e normal sa fii dator 20 de ani la banca? nu e asta doar pentru ca asa vor ei laso moarta oricine ar veni in lesa zgarda e la Europa! cat timp noi o sa fim OI!
Desi mi-e greu iubesc pamantul asta al nostru dar s-a cam rasturnat caruta cu prosti aici si daca te bagi in troaca te mananca porcii oamenii au ce merita pentru mine oricine ar fi in zgrda stpamanii la sela is aceiasi putin imi pasa e o cauza pierduta
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.221.7.93) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro