Avizul Curtii Constitutionale asupra modificarilor propuse este numai unul consultativ, asa ca nu este obligatoriu de respectat. De altfel nici in alte tari democratice nu exista prezumtia dobandirii licite a averii si nu este nici o problema. Pentru cei nominalizati de tine nu este deloc benefica, o sa auzim multe tipete impotriva si sigur opozitia nu va fi de acord, cel putin prin clantaii ei. Cred ca si multi de la putere nu vor fi de acord, chiar daca, de frica, se vor abtine sa o exprime public si prevad ca aceasta modificare nu va trece de Parlament. Numai bine!
Da si in in cazul cu totul improbabil ca se vor descoperi toate ilegalitatile vom avea puternica surpriza de a fi singura tara fara clasa politica, fara parlament fara lideri de partide sau care vor vota si vor face legi direct din puscarie.Ar fi intr-adevar demn de cartea recordurilor.
Nu o sa treaca de parlament nici in 1000 de ani. Oare sunt prosti sa-si taie singuri craca de sub picioare?
Initiativa e laudabila in sine, insa sansele de reusita sunt 0.
Nu stiu daca va fi aplaudata de opozite, insa de mine da.Basescu a este dupa parerea mea, cel mai bun lider al Romaniei de la Regele Carol pana acum! Chiar daca multa lume il critica, in necunostinta de cauza.
Ce nu inteleg majoritatea este ca averile tuturor celor bogati de la noi n-a fost posibil sa le stringa legal in doar atita timp.Ca nu vor fi descoperiti e una dar ca chiar nu au facut ilegalitati sint gata sa ma spinzur.
Basescu este seful unei gasti de smecheri, nicidecum al statului roman. Insa seful tau ar trebui prima data sa se intrebe cum au facut avere el, fiicele sale, fratele sau, Elena Udrea, Blaga, Videanu si toti ceilalti. Nu are nevoie de schimbari in Constitutie pentru a-i baga unde le este locul nici pe seful mafiei personale a lui Adrian Nastase si nici macar pe neamurile de cumetrie, gen Bercea Mondialu'.
In rest, sa traiesti bine!
Mai Arturica tu vrei sa ramanem si fara sef de stat, pai el propune asta ca stie ca nu va ajunge sa fie aplicata, sa-ti mai amintesc aprtamentul ciordit cand era primar si vila de un milion de dolari a lui fiisa cea mare care este notar la Cucuietii din vale, he he he, oricum imi place glumele tale politice. Te spanzuri degeaba animaluleX, esti naiv acum, orice hotie facuta de politicieni se legalizeaza, iar Arturica cand o fi el mai matur in ale politici o sa inteleaga ca acest betiv cretinoid de Basescu este o alta eroare dupa Ceausescu la carma Romaniei.
UnchiulRamiz întreabă: