| Cozma_Marius_1997 a întrebat:

Sincer am o iubita de 13 ani si eu am 17. Am întreținut relații sexuale. Ziua mea este in 12 mai si a fetei in 13 mai, se mai pune regula cu 3 ani diferența? Si daca nu, as putea fi acuzat de corupere de minori? Cam cat as face puscarie in final? Va rog ajutati-ma cu seriozitate. Fata recunoaste ca a vrut ea sa aiba relatii sexuale cu mine dar cred ca inca ce zice ea nu prea conteaza, va rog ajutati-ma, pot fi acuzat grav daca suntem 2 minori?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Vad ca esti furibund si nu poti fii obiectiv, in cazul asta de ce mai raspunzi? Nu avea nevoie de parerile tale.
Atata timp cat nu se face plangere, nu va pati nimic. E irelevant ca si-a dat sau nu acordul, ca a vrut sau nu, ca a fost violata sau nu. Nu face plangere, omul e in siguranta. Si daca si ea a vrut, nu va face si nu va spune nimanui.

45 răspunsuri:
| Zas a răspuns:

Nu poti spune ca va iubiti bai cretinule la 13 ani, sper sa infunzi puscaria si tu si toti imbecilii ca tine.

| Raven a răspuns:

Tu ai mai pus întrebări în care aveai când 17, când 18, când 19, în timp ce ea avea când 13, când 14. Când era vorba de tine, când de fratele tău. Nu vă puteți hotărî ce vârstă aveți? Ai mai pus întrebări înainte s-o faci (dacă nu mințeai și atunci) și ți s-a spus clar să n-o faci că poți fi acuzat și condamnat. Văd că n-ai niciun regret doar ți-e frică de pușcărie și vrei să afli exact cât primești. Ce să zic, sper să primești maximul posibil!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru chuckmanson):

Gresesti, mai reciteste prevederile aplicabile minorului si esti minor pana implinesti 18 ani.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru supadeceapa):

Experienta inseamna sa intelegi ceva din viata. Uite cum voteaza romulanii de 30 de ani incoace. Femeile de 30 de multe ori sunt mai cu capul ca fetele de 13-15 sau babele de 90. Vezi olivia stir si followingul ei...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Olivia Steer e bolnavă.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru supadeceapa):

Sint HOARDE ca ea. Vezi pe Facebook si nu numai. Sustinatoare ale cpf, bor-iste infocate, mame singure - nu am nici o problema cu asta, le stimez pe cele care pot creste un copil singure si se descurca - numa' bune de dus la nebuni care mai zapacesc si un copil, si tot inainte.

| aXy99 a răspuns:

Daca a fost de comun acord nu vad de ce iti faci atatea griji. Nu va spune nimanui si scapi.

| Plato a răspuns (pentru aXy99):

Habar nu ai ce vorbesti.
Doar de la 15 ani isi poate da acordul.
La 13 ani nu are dreptul de a fi de acord.
100% ajunge la puscarie, ca e un pedofil spurcat si nenoricit.
Ii doresc toate fisurile anale posibile.

| aXy99 a răspuns (pentru Plato):

Si ce puscarie visezi? E minor. Ce pedofil?! Are 17 ani, nu 30.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Dar dacă-și face grijile astea nu-i cam logic că deja a spus sau e șantajat?
oricum o să scape 99, 9% fără executarea pedepsei

| Plato a răspuns (pentru aXy99):

Parintii ei pot face plangere, nu neapărat ea!
De asemenea, Politia se poate autosesiza.

Si ce daca e minor? Uita.te cand e ziua lui. Pana se da sentinta, face 18 si il baga direct la penitenciar dw adulti.

Nu merita parerile mele, ca e un nenorocit, om nu poate fi numit. O fiinta fara scrupule.

| aXy99 a răspuns (pentru Plato):

Cum sa faca plangere daca nu stiu ca s-a intamplat? laughing
Cum sa se autosesize politistii? Explica-mi si mie, cum? Citesc in cafea ca X a intretinut relatii sexuale cu Y care avea 13 ani? laughing

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma gandeam ca daca e iubita lui nu are cine sa il santajeze si poate doar isi face griji aiurea. Dar ai dreptate, nu prea are ce patii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Pot să se și autosesizeze dacă ar exista o dovadă clară a existenței infracțiunii.
cum ar fi să fie însărcinată.
dar așa, nici nu știu sigur cum se probează infracțiunile astea, chiar în cazul unei plângeri, mai ales dacă e tardivă și 'victima' nu cooperează.

habotnicul de mai sus n-ar trebui luat în serios.

| orailibrail a răspuns:

Sper sa te reclame la politie parintii fetei!

Locul tau este la INCHISOARE!