Ce e mai surprinzator este ca unii inca mai au impresia ca tara incepe sa mearga. Fratilor, ce ar trebui sa mai faca politicienii astia ca sa va convinga ca nu vor, ca nu stiu si ca nu le pasa?
Cu acesti hoti...
Traim in Romania si... asta ne va costa viata. (daca noi, poporul nu vom lua atitudine.)
Cred ca e un blestem pe capul Romaniei si al romanilor pentru crima de Craciun din 89. si mai cred ca o parte a blestemului e tocmai ca multi n-au inteles ca nu pot avea nici o incredere intr-o noua conducere care omoara de Craciun.
Salut.Sunt total de acord cu xena , si sper din tot sufletul, a intr'o zi, daca nu noi macar copiii nostri sa aiba un viitor mai bun.Eu sunt plecata de 4 ani din tara, si sincera sa fiu, atata timp cat am munca aici, nu m'as mai intoarce in tara. Imi pare sincer rau sa spun treaba aceasta, insa uneori imi este sila ca tara mea a ajuns o carpa purtata de ici colo de niste incopetenti alesi de noi bineinteles, sau ma rog de majoritatea, ca cine am vrut eu nu a iesit . Sunt de parere ca si noi, poporul roman suntem vinovati de ce se intampla. O meritam. Hai Sa traim bine, dupa spusele presedintelui
Nu am avut rabdare sa citesc totul dar cred ca primesti aici raspunsul pe care i l vrei
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Nu trebuie sa fim comunisti ca sa ajungem la ideea ca pe timpul lui ceausescu totusi nu era asa rau din urmatoarele puncte de vedere:fiecare avea servici; ieseai din puscarie te punea la munca nu lingeai bastoanele pe strada sau suflai in punga dupa boscheti; era ordine nu vedeai taranii pe strada cum e azi sa urle uai in p*** mea in mijlocul strazii si altele bine sistemul in sine era bolnav si nu aveai libertatea de a te exprima excela in ceva etc dar romania in ziua de astazi este intr-o continua stare de degradare toata lumea pleaca, isi lasa familiile pentru o viata mai buna si in afara nu e asa frumos nu e asa usor mai ales cand in romania devine din ce in ce mai greu sa traiesti guvernului nu ii pasa de parerea romanilor atata timp cat cei care fac parte isi primesc salariile enorme pentru ca stau pe scaun si isi pun la treaba un neuron pe an ii doare undeva.Si da cand ceausescu a fost impuscat ce s-a intamplat in romania a inceput sa se distruga si sa se fure tot ce a fost de fura de asta acum nu mai e o fabrica care sa mearga nu mai exista irigatii pe terenurile agrigole pentru ca romanii foarte inventivi au furat tot si agricultura inca este punctul forte al romaniei nu mai este nimic. Un student universitar care termina cu brio ultimul an tot ceea la ce poate aspira in romania este vanzator de ziare la chiosc au dreptate cand emigreaza.
In primul rind : BOC inseamna **** in limba Turca. In al doilea rind ce ati semanat aia culegeti. De 20 ani au facut ce au vrut de ce s-ar opri acum? Daca nu se trezeste nimeni vom deveni o tara satelit (daca nu suntem deja) mai uita-te si tu in cartile de istorie ca tarile Romanesti cam asta le-a fost soarta
Asa e natia Romanului. Romanii sunt ca o haita de lupi infometati, se maninca intre ei, cine-i mai tare scapa pe moment pentru ca odata-si-odata tot in falcile flaminde ale celorlalti ajunge, daca ma-ntelegi. Sti cum se incearca acum? Ca si cum as zice ca e devina pisica vecinului ca eu am soareci in casa! Sau pentru o greseala de-a mea dau vina pe copil. Dece se fac asemenea lucruri? Doar sa ne simtim, probabil, mai bine. Cam asa vad eu tara asta, incercam sa imitam pe altii fara sa ne auzim. Trist, foarte trist!
Sistemul e de vina!
Adica. habar nu au ce fac in tara asta, banii se duc pe vile, excursii sau alte chestii in beneficiul celor de la putere si omul de rand munceste pe branci pentru. un salariu de nimic! Ai 5 facultati? Nu conteaza! Tot "ciobanii" sunt la putere.ca doar vb aia"prost sa fi noroc sa ai!"
Sitemul sanitar si invatamantul au mancat banii? Mda...probabil din aceasta cauza majoritatea medicilor pleaca in strainatate.De invatamant ce sa mai vb, e VARZA! Si profii nu au chiar salarii mari.
Deci putem constata ca Romania e o tara care involueaza nu evolueaza.
Comunismul a avut parti bune si rele.Problema e cu democrtatia ca fiecare o intelege cum vrea, si multi o inteleg gresit.
Despre involutia Romaniei ar fi multe de spus dar nu e timp, stit vb lui Mircea Badea "TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!"
Tara asta a inceput sa mearga cum trebuie neo.in sfarsit a inceput sa mearga.ca un copil mic, dar daca avem grija, va invata sa mearga drept.profa ta are oarecum dreptate.astia l-au omorat pe cel de atunci fiindca stiau ce au de gand sa faca.au facut mai rau, mult mai rau decat ceausescu.astia doi incearca sa faca ceva acum.sa vedem. daca vor reusi; va fi bine. daca nu vor reusi, vom ajunge vanduti din cauza noastra.
Regis, ai dreptate. Tara nu merge spre bine.Anul trecut lui sora-mea ii ajungea 200 de euro plus salarul sotului ei.Anul asta boceste la telefon sa ii pun bani mai multi ca nu mai face fata.Si de 2 luni caut apartament in Italia sa ii aduc aici, pentru ca nu mai suporta starea din Romania, mai ales acum cand ii mai ia si din salar sotului ei...Ca in 89 nu ajungem, pentru ca sunt prea multi de tras la raspundere si oricum cine sa vina la putere? Tot un corupt, ca asa s-a invatat romanul(daca as fi pentru o zi presedinte, v-as amaneta.)Si am o vaga idee ca mayasii au gresit obiectivul.Nu lumea se sfarseste in 2012, ci Romania cand v-a adopta moneda euro.
Oricum nu avem cum sa aratam cu degetul, cand majoritatea romanului e invatat sa fure, sa dea spaga, sa traga teapa.