| zigjig a întrebat:

Siteurile de pariuri din Romania sunt teapa? Am vazut nenumarate plangeri online de la oameni la multe case de pariuri cum ca atunci cand voiau sa retraga o suma mare din cont (mii de lei) astia de la case de pariuri faceau tot ce le statea in putinte sa nu le dea banii inapoi (ii faceau sa trimita poza cu buletin, apoi ziceau sa faca un selfie cu ei si sa se vada laptop-ul cu site-ul deschis in spate si chiar daca faceau asta li se zicea ca poza nu e clara si oricat ar incerca nu voiau sa li se dea banii inapoi). Am vazut reclamatii care ziceau chiar ca daca te duceai la agentie fizic gaseau cumva sa te convinga ca nu iti poti retrage banii. Si pe langa asta zice ca iti raspunde in 1-3 zile dar s-ar putea sa te tina si cu saptamanile. Nu mai zic daca ai o suma de vreo 30000 de lei in cont, va fi aproape imposibil sa o scoti. Exista un site de pariuri in Romania (sau din afara) fara teapa?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Siteurile aprobate oficial sunt de incredere, insa atentie ca au reguli draconice contra spalarii de bani (le au din obligatie, nu din proprie initiativa).

| scp3008 a răspuns:

Siteurile oficiale sunt de incredere si respecta tot ce scrie pe site. Am jucat la pariuri online si niciodata nu am avut probleme de nici un fel banii se virau la data pe care au precizat-o

| zigjig explică (pentru scp3008):

Ce siteuri ai folosit sa pariezi? Plus care sunt siteurile oficiale?

| scp3008 a răspuns (pentru zigjig):

Am folosit unibet. Dar toate agentiile mari sunt bune. sunt multe nu stiu sa le enumar pe toate dar ca idee toate care au agentii sunt bune. Insa sa citesti atent ce scrie in regulament ca multe au oferte bune in special pentru incepatori cu bonus de deschidere cont etc, dar bonusurile astea de multe ori trebuie jucate numai dupa aia poti scoate banii.
Pe scurt toate siteurile astea respecta cu exactitate ce scrie in regulament