Termenul de 15 zile curge de la data primirii procesului-verbal de contraventie si tot 15 zile de la acea data are si posibilitatea de a face plangere contraventionala.
Daca se depaseste primul termen va plati amenda intreaga, daca se depaseste al doile plangerea contraventionala ii va fi respinsa ca tardiv introdusa.
Daca face plangere contraventionala in termen are posibilitatea de a plati jumatate din minimul amenzii in termen de 15 zile de la respingerea plangerii.
A vandut masina tot cu numere pe ea, acum ii vin amnezile, dovada sta in poza cu numarul masini, de fapt pingiunul a vandut prin cineva masina, i-am spus de ce nu ti ai retras numele, asa cine stie cate ii mai vin, tot nu va putea ca nu a fost, acum vb cu ala, nu stie ce sa faca
Va multumesc
Cand aveti timp as vrea/dori sa va intreb ceva
N-are importanta ca acum a vandut-o, tot el va fi amendat pentru contraventiile comise pana in data vanzarii.
Scrie-mi un mesaj pe privat.
Pai era deja vanduta dar cu numele lui, i-am platit eu impozitul
Nu trebuia sa platesti impozitul pe anul in cand ai cumparat masina, acesta trebuia platit de vanzator.
Nu trebuia sa iti retraga si el numerele de pe masina ca sistemul il detecteaza automat cu numele pinguinului
CristiB93 întreabă: