Nu. Va fi un tur doi. Totuși am evoluat față de anul 1990 când în Duminica Orbului Ion Iliescu a câștigat din primul tur cu 86%.
De ce am crede ca sunt atat de multi imbecili in Romania? Toate studiile indica faptul ca procentul de analfabeti functional in Romania e de 30 si ceva la suta. Deci, cam atat ar putea obtine maxim.
Eu cred ca va iesi totusi Nicusor Dan! Stii de ce? Intentia de vot a romanilor se schimba de la o luna la alta, majoritatea o sustineau acum cateva luni pe Lasconi, acum nu mai are aceleasi procente in sondaje, Geoana era sustinut de mai multi anul trecut, pana la alegeri s-a schimbat! Hai sa nu ne pripim, se pot schimba multe in cateva luni
Nu vei primi raspunsuri de la tot electoratul, pe TPU cenzura este in flaore. Orice ti-as raspunde cu argumente va fi sters si catalogat drept propaganda pro-Putin.
Raspunde-mi cu argumente:
1. Cum de sustinatorii ii dau spre folosire masini de 50-100.000 EUR bucata asa, fara nici un interes.
2. Cum de CV-ul lui e PLIN de minciuni pe fata? Putem face o analiza a lui ulterior, daca o sa imi zici ca asta tine de propaganda anti-CG.
3. Cum poti vota in deplinatatea facultatilor mintale unul care e declarat anti-NATO si anti-UE, cand peste jumatate din economia noastra exista multumita capitalului strain?
3.1. Cum poti sustine, nu zic vota, in deplinatatea facultatilor mintale, unul care zice ca statul va detine 51% din companiile straine ce vor fi (exista deja?) fondate in Romania dupa ce vine el la putere? Logic, gindeste-te ca iti cumperi un apartament 100% din banii tai, iar asociatia de proprietari detine dupa aia 51% cu drepturi de a hotari cum se fac amenajari interioare, eventual cine iti sta in chirie, incasind si 51% din profituri, fara a participa cu nimic la pierderi. Ai mai cumpara apartamentul in astfel de conditii?
De industria calului, cum femeia ar trebui sa stea la cratita sau desfiintarea partidelor politice nici nu mai zic...
Hai, lumineaza-ne, rogu-te.
Sper sa nu! Oricit de inteligent e ND, cineva extrem de abil i-a apasat butoanele necesare pentru a il prosti sa candideze la prezidentiale. Omul incurca interese de miliarde de euro in Bucuresti cu corectitudinea lui de doi bani. Nu au cu ce sa il compromita public. Nu pot sa il omoare, ca totusi... da-o draq. Asa ca vor sa il expedieze din pozitia de primar intr-una din care nu va mai incurca treburile. Din acest motiv sper sa am un candidat mai bun ca el in primul tur cu care sa votez. ND trebuie sa ramina la Primaria Bucuresti, la fel cum Bolojan TREBUIE sa fie prim-ministru.
Sunt total imparțial dar iți raspund la punctul 1:
Sti că E Musk a cheltuit cam 200 milioane$ dn bani proprii, pentru Trump și nu deține o funcție oficială?
E vorba de o noi concepte politice...
Si cine ar fi atunci potrivit sa fie presedintele Romaniei?
Crezi că a deține o funcție oficială înseamnă să ai influenta? Hahahaha. Tocmai atunci ai influenta, când nu ai funcții publice sa nu bati la ochi și fac ăia de pe funcții publice treabă ta murdara.
Tind sa cred că din cei 2 milioane care l au votat nu sunt toți niste imbecili și au înțeles cine e CG.
Observ că nimeni până acum nu ia in calcul diaspora, unde sunt cel puțin 2 milioane cu drept de vot!
1 NU "v-a ieși președinte din primul tur?" - că e acolo o cratimă inutilă și in plus
2 "Dosarul judiciar este închis din lipsă de probe" - fals și NU, pentru că există
Din pacate, nu sunt doar 2 milioane, sunt mult mai multi.
Tot electoratul aur, sos, pot, si tembeli roscovani-portocalii.
Ne-asteapta vremuri tulburi.
Mă îndoiesc.
Sunt mult votanți Aur care au putina minte.
Iar cei de la Sos sper sa o asculte pe doamna lor care nu prea mai pare prietena cu CG.
"nu prea mai pare prietena cu CG. "
Doar APARENT.
Habar nu ai cat sunt de versati astia, si cum intorc si imbarliga treburile.
A fost si ea la ceremonia pro-legionara, alaturi de Geo si restul?
Fost.
Pe de alta parte, am rude avocati.
Ma ingrozesc cand vad cati avocati din vestul tarii il sustin pe Dilimache si cu cata indarjire il contrazic pe cumnatul meu.
Las că îl interzic ei și se rezolva o problema. Chiar am încredere că statul asta șchiop și suficient de incompetent își va face treabă de data asta.
BitchInRedDress întreabă:
BitchInRedDress întreabă: